Aktywne Wpisy

ilem +58
źródło: GbB80XYXUAA42L8
Pobierz
Tyrande +20
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

W następnym #rozdajo chcielibyśmy obdarować kilka osób, a nie tylko jedną, aby zwiększyć wasze szanse na wygranie nagrody. pomóżcie nam tym razem i napiszcie jaki prezent do $30 chcielibyście otrzymać z naszego sklepu?
Może to być nawet nazwa produktu czyli np. kamera sportowa, inteligentna opaska, smartwatch itp. Liczymy na waszą pomoc.
#gearbest
źródło: comment_GJ8QjlhzCVPjih27z7VjeWNITA4NA4e8.jpg
Pobierz@GearBest_Polska:
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora