@to_wszystko_nie_tak: cukier brązowy to nie jest z trzciny cukrowej, a biały z buraków. Biały może być z trzciny (produkcja światowa cukru chyba o wiele przewyższa trzcina od buraków) a brązowy też może być z buraków. Takie małe wytknięcie, bo akurat jak mogę sie jeszcze zgodzić z tekstem, to raczej nie wydaje mi się że rodzaj cukru jest tutaj ważny. Cukier to cukier
@to_wszystko_nie_tak: Dużo zależy też od miejsca, w którym pracujesz. U mnie w klubie wygląda to tak, że na początku się starałem i o-----------m jakieś 'niewiadomoco' a laska i tak włoży rurkę do cosmopolitana na nóżce, a jeszcze wcześniej Cie o-------i, że po co pan tyle lodu wali w to szkło (przy okazij pozdrawiam ludzi, którzy myślą, że jak dorzuce więcej lodu to BYDZIE MNIJ GORZOŁKI I CHCIOŁ MJE OSZUKOĆ), a
@Ma5TeR: bo nie jest robiony w Kentucky, ale zasyp jest typowy dla bourbonu. Chodzilo mi o Ballantinesa, który jest robiony w Szkocji, ale "po irlandzku". @Szalom: chodzilo mi o cukier trzcinowy, blad rzeczowy. No ale nie zgodze sie, ze cukier to cukier. Kazdy cukier smakuje lekko inaczej. @mariuszowski: no kluby to inny temat, ogolnie nie szanuje za podejscie do klienta w klubach @le_diavolo: u
@to_wszystko_nie_tak: Zaciekawiles mnie tym wywodem o wodce. Ktora wodka wg Ciebie jest dobra? Z tym ze jak nie ma jacka to ze biora grantsa to mnie nie dziwi bo oba slabe.
Komentarz usunięty przez autora
@to_wszystko_nie_tak: Coś polecisz?
Pozdrawiam
@Szalom: chodzilo mi o cukier trzcinowy, blad rzeczowy. No ale nie zgodze sie, ze cukier to cukier. Kazdy cukier smakuje lekko inaczej.
@mariuszowski: no kluby to inny temat, ogolnie nie szanuje za podejscie do klienta w klubach
@le_diavolo: u