Aktywne Wpisy
Zoriuszka +51
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
Retsew +6
Wiem, że najłatwiej napisać ubieraj się za tyle na ile cenisz swoje życie ale wiecie jak z kasą jest. Polecacie coś w rozsądnych cenach, a przy tym w miarę odpowiedniego? Przeczytałem tyle postów już, że mam wrażenie, że ludzie śpią na kasie.
Interesuje mnie odzież tekstylna.
#motocykle
Komentarz usunięty przez autora
Aha, ja jakoś też wydałem za swój strój coś między 2,5 a 3tysiami. I wcale nie mam super bajeranckich ciuchow. Ot tyle trzeba minimum wydać na nasze bezpieczenstwo
Komentarz usunięty przez autora
@KasparowGaming: Co kto lubi, serio, ja wydałem tyle na same buty :P Wszystko według potrzeb, jesli uważasz że potrzebne Ci są porządne ciuchy to je kup. Jesli wolisz jeździć w tańszych kup tańsze. Nie sugeruj się tym co ludzie piszą, każdy jest inny,. Jak film ma 1 gwiazdkę to i tak go obejrzę by wyrobić sobie opinię.
@blubi_su: tutaj jeszcze chodzi o co innego. Fundusze. Co z tego, że chcę super ciuchy jak mnie nie stać;). Po prostu robię mały "risercz" czy wysokie ceny produktu rzeczywiście oddają jego jakość. Często jest po prostu tak, że coś jest droże tylko dlatego, że jest "motocyklowe".
Nie ma złotego środka. Teraz już jest sezon, trzeba było się zainteresować jesienią, kupować jedną rzecz w miesiącu, do dziś miałbyś dobry