Wpis z mikrobloga

@Dielektryk: czesto polecana jest "C# 6.0 and the .NET 4.6 Framework". Do tego od ms jest kod na 3 miesiace darmowych kursow z pluralsight, tez sporo materialow maja w formie video.
  • Odpowiedz
@Dielektryk: Mirku, nie uważasz że ta książka jest jakoś rozpraszająca? Nie wiem, obrazków, przypisów za dużo? Nie mogę się skupić w jednym miejscu, żeby chociaż niczego nie ominąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kruci: właśnie w moim wypadku stymulowało to pracę mózgu i na prawdę świetnie wchodziła mi ta wiedza do głowy . Dla takiego początkującego jak ja to było super. Ale jak to się mówi dla każdego coś innego, ja lubię ten styl i bardziej mi siedziało niż klasyczna książka :D
  • Odpowiedz
@kruci: ciężko o jakieś rady , ja się starałem wyciszyć i robiłem. Rozkminialem kazdy kod, robiłem w zasadzie każde ćwiczenie , z wyjątkiem tych basenów czasem mnie denerwowały( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i najważniejsze wszystkie duże zadania trzeba wykonywać. Mi to dużo pomogło , ale to było moje pierwsze spotkanie z obiektowką i myślę że dało mi fajne podstawy do poważniejszej nauki każdego obiektowego języka. Powodzenia
  • Odpowiedz