Wpis z mikrobloga

No ja mam #!$%@? pecha do czwartków, drugi czwartek z rzędu wpadam na swoją byłą.
A co się #!$%@?ło później to już nawet nie, siedzę wkurzony w domu, bo zawsze jestem wkurzony gdy ją zobaczę(niestety uczucia motzno), i słyszę pikawę że SMS przyszedł. I kto napisał? Ona, po miesiącu ciszy. Tylko coś jakby inny ten SMS, jakby się jej coś zmieniać zaczęło(choć to pewnie moje urojenia, bo nie powiem że nie chciałbym żebyśmy znów byli razem). Jak zwykle pisała w stylu że to była trudna ale właściwa decyzja, że się rozstaliśmy(a raczej ona mnie zostawiła w momencie w którym za cholerę się nie spodziewałem że coś idzie nie tak), tak dziś wypociła że "dla twojego dobra stłumiłam swoje uczucia wobec ciebie a tego nie powinnam, tez powinnam ci zaufac bo jestes najwspanialszym chlopakiem"
Znów siber w głowie się robi, najgorsze że przez osobę na którą powinienem mieć już totalnie #!$%@?.
#rozowepaski #zwiazki #feels #zalesie
  • 19
@Heroina340: Dlaczego te manipulatorki tak chadzają po tym świecie beznamiętnie robiąc w jajo dziesiątki facetów?

(a raczej ona mnie zostawiła w momencie w którym za cholerę się nie spodziewałem że coś idzie nie tak

I w tym momencie powinieneś przekierować myślenie o niej na negatywne. Trudna rzecz gdy się było zakochanym, ale tak być powinno. Wszystko przychodzi z doświadczeniem.

dla twojego dobra

Widzisz jaka jest dobra? Tzn, nie jest, ale chce
@nowywinternetach: Przez ten czas odkąd nie jesteśmy razem na 99% nikt się przy niej nie pojawił, mieszkamy na tyle blisko i mamy tylu wspólnych znajomych że mam prawie pewność. Wiem że powinienem przestawić myślenie o niej na negatywne, próbowałem nawet, ale co z tego gdy zamykam oczy i widzę scenę gdy śpi obok mnie, albo gdy leży na mnie uśmiechnięta a jej włosy muskają mi twarz, trudno takie obrazki wyrzucić z
@Heroina340 Łooo Panie, za szybka te relacja szczególnie z poznawaniem rodziny i bliskością, zakochałeś się w lasce, która na chwilę potrzebowała obecności faceta. I zachowuje się jak niestabilnie emocjonalnie osoba co sama nie wie czego chce, odpuść
@Heroina340: Co Ty wiesz człowieku... a co to internetu nie ma, by poznać? Czy Ty i jej znajomi spędzacie ze sobą 24/24 by wiedzieć co ona robi choć przez 1 dzień, a nawet godzinę, z kim pisze?

ale co z tego gdy zamykam oczy i widzę scenę gdy śpi obok mnie, albo gdy leży na mnie uśmiechnięta a jej włosy muskają mi twarz, trudno takie obrazki wyrzucić z pamięci.

Ty k...
dla twojego dobra stłumiłam swoje uczucia wobec ciebie a tego nie powinnam, tez powinnam ci zaufac bo jestes najwspanialszym chlopakiem

@Heroina340: Tym tekstem laska pokazuje, że nie ma wobec Ciebie szacunku. Zastanów się czy chcesz być z osobą, która Ciebie nie szanuje.
@nowywinternetach: Przez ostatnie dwa miesiące przeczytałem tysiące takich rad jak twoja i staram się do nich dostosowywać, to jednak w #!$%@? trudne gdy ma się niską samoocenę(nie wiem #!$%@? jak ją podnieść, już sama moja gęba wskazuję na to że mam niską samoocenę, bez względu na to czy się uśmiecham, jestem normalny czy też mam groźną minę) i przez całe życie jest się samotnikiem.
Przez całe swoje życie starałem się mieć
@the_white_crystal: No to było turbo #!$%@? żeby wszystkich poznawać tak szybko, sam nie byłem do tego chętny, ale jeśli ona chciała to myślałem że jej kurcze zależy, ona jest z tych "rodzinnych", więc mnie to nie dziwiło. Wszystko wskazywało na to że chcę żebyśmy byli razem, tym bardziej gdy przychodzisz do niej w święta, jesz z jej rodziną świąteczny obiad, pijesz wódkę z jej ojcem i bratem, wszyscy cię "kupują", a
@Heroina340: na #!$%@? do Ciebie wcześniej pisała skoro to była właściwa decyzja ? Ja do swoich byłych napisałem przez ostatnich xxx lat smsów: ZERO. Najlepiej nic nie odpisuj, bo pewnie zawsze coś odpisujesz na te smsm tak ? No właśnie....
chciałbym żebyśmy znów byli razem). Jak zwykle pisała w stylu że to była trudna ale właściwa decyzja, że się rozstaliśmy(a raczej ona mnie zostawiła w momencie w którym za cholerę się nie spodziewałem że coś idzie nie tak), tak dziś wypociła że "dla twojego dobra stłumiłam swoje uczucia wobec ciebie a tego nie powinnam, tez powinnam ci zaufac bo jestes najwspanialszym chlopakiem"

Znów siber w głowie się robi, najgorsze że przez osobę
@luckystrike1979: W tym problem że gorzała na mnie nie działa. Tzn. nie działa tak jak na innych ludzi. Moi znajomi gdy wypiją to zaczynają się dobrze bawić, a gdy ja popije to łapią mnie jeszcze gorsze feelsy i chodzę jeszcze mocniej #!$%@?.
@luckystrike1979: Towarzystwo ciężko zmienić, gdy przez całe życie człowiek buja się w jednej ekipie, do tego równie dziwnej jak ja, do tego jedyne alternatywne towarzystwo w jakie mógłbym się wkręcić to goście słuchający Cypisa/Popka/etc i lubiący równie mocno alkohol(Polska prowincja here ( ͡° ͜ʖ ͡°)), to już całkowicie nie mój klimat. W miejscu w którym mieszkam i z moim charakterem ciężko o nowych znajomych.

A co do