Wpis z mikrobloga

@Kiszone_ogorki jezeli zalezy ci tylko na pulsometrze, czyli zeby pokazywal aktualne HR(malo wymierne i po tym sie nie biega) albo strefy i HR srednoo to mozna jakies najprostrze pulsometry np sigma dorwac za stowke na allegro. Jezeli ma sie laczyc z aplikacjami, rpbic wykresy etc to sprawa robi sie drozsza. Kurdebele jest teraz gdzies jakis model tom tom w promocji za 349 zl, widzialem na bilbordzie ale nie pamietam gdzie. Ktos #!$%@?
@Kiszone_ogorki: Bardzo długo szukałem zegarka z jak najdokładniejszym pomiarem tętna z nadgarstka i kupiłem MIO ALPHA 2. Dużo na allegro jest powystawowych i można za 300 dorwać. Co do pomiaru tętna to jest praktycznie zgodne z maszyną do EKG. Brakuję GPS, ale można zastąpić to telefonem. Po updacie firmware dostajesz jeszcze licznik kroków i mierzenie snu
@Kiszone_ogorki: ja mam garmin vivoactive. Nie z AliExpress ale z allegro. Dałem 500 z pasem hr. Oprócz wszystkiego do sporcenia (gps, różne sporty, można w nim pływać, liczy długości basenów itp) jest normalnym smartwatch. Pokazuje pogodę, informacje o połączeniu, SMS itp. Teraz już widziałem nawet za 300 PLN. Uważam, że warto.