Aktywne Wpisy
DFWAFDS +26
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
D00msday +33
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
Komentarz usunięty przez autora
@PonuryMruk: ten obrazek wyraźnie sugeruje że wszelkie podatki są złodziejskie bo jaka różnica czy państwo zabiera złotówkę czy nie skoro i tak nie ma dobrowolnej zgody
@Robol: Przeczytaj co to jest umowa społeczna, a potem pisz xd. Chyba, że trollujesz.
Całkiem innym tematem jest
@XEN00N: Pisano wyżej, jak nie masz swojej woli jak możesz wyjechać? Granice są otwarte, nie żyjemy w komunie, Koreii Północnej lub ZSRR.
Brak woli jeśli już istnieje, to nie wynika z tego, że ktoś Cię zmusza, ale z tego, że nie masz innej opcji, nie chcesz
Podatek to kradzież. Pozbawienie kogoś jego własności bez jego zgody to kradzież bez względu na wartość zagrabionego mienia i bez względu na to, czy grupa posiadająca karabiny nazywa się "gang", "mafia" czy "Rzeczpospolita Polska". I to, że ktoś uważa, że mój dom leży na jego terytorium nie oznacza z automatu, że leży. Zgodnie z Twoją logiką jak gangsterzy przychodzą do warzywniaka i żądają opłat z tytułu ochrony bo sklep leży na
Jeżeli ludzie uznali, że dana kobieta jest czarownicą, to nie ma niczego złego w pozbawieniu jej mienia czy życia za pomocą ognia, tak? Jesteś mi w stanie wyjaśnić w jaki magiczny sposób subiektywna ocena pewnej grupy ludzi przekłada się na rzeczywistość fizyczną oraz jaki procent jednostek żyjących na danym terytorium musi wyrazić zgodę na dominację danej grupy osób z karabinami by czyn mógł zostać