Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +40
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XYZ91 +19
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
Napisz jej wprost, ze chcesz ograniczyc kontakt - bo tego chyba nie zrobiles (badz tutaj nie napisales - a to
@testowyandrzej
@bslawek
@Szyn44
@Badmanek Wlasciwie to bardzo chcialbym o niej zapomniec, pokochac kogos innego. Ale tak ja kocham, ze nie jestem w stanie zerwac z nia kontaktu. Jedyne co mi sie udaje, to pokazac w rozmowie, ze swietnie sie pogodzilem z rozstaniem i jest mi
@ArdianArdian: to nie graj twardziela, po co?
Byliscie tyle lat razem, ze na pewno miales przy niej gorsze chwile. Nie powinno byc Ci glupio powiedziec jej, ze jednak ciagly kontakt utrudnia Ci powrot
Pamiętaj, że decyzja została podjęta.
@agaja: > Miedzy ludzmi istnieje wiecej relacji niz tylko "moge z nim byc w zwiazku"/"nie chce z nim byc w zwiazku"...
Tego chyba nie byłem świadom po prostu.
Dlaczego nie powiem jej, że chce ograniczyć kontakt? bo ją kocham i nie potrafię tego zrobić. Chciałbym, po prostu nie mieć możliwości kontaktu z nią. Sama mówi, że to
@ArdianArdian: no to wez nie oskarzaj jej o jakies malpowanie i trzymanie opcji zapasowej, skoro decyzja nalezy do Ciebie.
Dajesz jej jasny sygnal, ze chcesz z nia nadal
@ArdianArdian: Chlopie - na tej planecie masz kilka miliardow ludzi. Z przynajmniej kilkoma mozna stworzyc piekne, szczesliwe zwiazki.
To, ze spotkasz te jedna, ktora pokochasz - to czysty przypadek. Jasne, niektorzy zwa to przeznaczeniem :)
Co