Wpis z mikrobloga

@maniserowicz: Mówisz mądrze i zgadzam się z większością rzeczy które powiedziałeś. Ale samo to, że podjąłeś współpracę z coderslab może sugerować, że opinia o szkołach programowania była "kupiona" a nie rzetelna, szkoda trochę. Jeszcze info o usuwaniu komentarzy negatywnych na temat szkoły, słabo się to prezentuje.
  • Odpowiedz
O jaka żenada. Aż się musiałem przejść po pokoju. Żeby tak zniweczyć swoją dotychczasową pracę... Najbardziej rozwalił mnie moment, gdy zaczął wymieniać wady szkółek i już pierwsza z nich okazała się być jednak zaletą :D Później to samo zresztą :)

To spotkanie z kołderslamem to już w ogóle patologia i idealny przykład robienia z widzów idiotów.

Ostrzeżenie na koniec - bez komentarza.

#rakcontent po stokroć i niestety #czarnolisto
  • Odpowiedz
@nihil_novi: Jak jestem wolnościowcem tak mam nadzieję, że oznaczanie treści sponsorowanych w internecie zostanie w końcu uregulowane w polskim prawie. Żenuje mnie ten festiwal s----------a gdy youtuber niczym hostessa na promocji próbuje mi wcisnąć jakiś produkt (a czasem jeszcze opowiada jak to SAM porównywał z innymi i SAM doszedł do tego, że ten jest the best) a jak w końcu nie da się dłużej ukrywać, że to reklama to zaczyna
  • Odpowiedz
@olewales: Nie chodziło mi o to co napisałeś w #pdk Chodzi mi o to, co było zawarte w przesłanym przeze mnie linku, a przede wszystkim o szacunek do oglądających film, którzy mają prawo wiedzieć czy film jest autorski czy jednak zawiera polecenie/lokowanie jakiegoś produktu.

1) Płatne lokowanie i polecanie produktu

W swoich filmach możesz odpłatnie lokować i polecać produkty, a także umieszczać inne treści, o których należy poinformować widzów
  • Odpowiedz
Odnośnie pozostałych komentarzy: w głowie mi się nie mieści jak można pisać takie rzeczy.

@maniserowicz: Widzę, że jakakolwiek próba dyskusji z tobą kończy się jedną z 2 rzeczy:
- Czegoś nie rozumiesz albo nie mieści ci się w głowie
- Nie chcesz o tym rozmawiać, bo nie

Także zajebiście, prowadź ten pociąg kołcza dalej, ludzi wpatrzonych w ciebie jak w obrazek prędko nie zabraknie, także serdecznie gratuluję rozkręcenia biznesu, ale
  • Odpowiedz
@maniserowicz : mówisz w 11:50, że jedynie na CL nikt się nie skarżył. Możesz (nawet na PW) przekazać mi jakieś skargi na Kodillę? Szczerze mówiąc, to jestem bardzo zdziwiony rzekomymi skargami na Kodillę, mamy ponad 500 kursantów, średnią ocen 9,25/10 i dosłownie pojedyncze oceny 5,6,7/10 (po 1-2 oceny z tego przedziału na kilkadziesiąt osób się zdarzają). Niższych ocen nie ma. Ponad 90% ocen to 8-10 / 10, więc trochę ciężko mi
plotkiit - @maniserowicz : mówisz w 11:50, że jedynie na CL nikt się nie skarżył. Moż...

źródło: comment_AxukZPP0jgvvihJhxeDo7JwbTYKHOuyn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz