Aktywne Wpisy

kanguru +28
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz
masternodeBTC +288
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

#programowanie #nauka #szkola #informatyka #programista15k
To spotkanie z kołderslamem to już w ogóle patologia i idealny przykład robienia z widzów idiotów.
Ostrzeżenie na koniec - bez komentarza.
#rakcontent po stokroć i niestety #czarnolisto
Najważniejsze.
Gdzie jest informacja dla widzów o tym, że film zawiera płatną
1) Płatne lokowanie i polecanie produktu
Odnośnie pozostałych komentarzy: w głowie mi się nie mieści jak można pisać takie rzeczy.
@maniserowicz: Widzę, że jakakolwiek próba dyskusji z tobą kończy się jedną z 2 rzeczy:
- Czegoś nie rozumiesz albo nie mieści ci się w głowie
- Nie chcesz o tym rozmawiać, bo nie
Także zajebiście, prowadź ten pociąg kołcza dalej, ludzi wpatrzonych w ciebie jak w obrazek prędko nie zabraknie, także serdecznie gratuluję rozkręcenia biznesu, ale
źródło: comment_AxukZPP0jgvvihJhxeDo7JwbTYKHOuyn.jpg
Pobierz@maniserowicz: No chyba nie. Specjalnie czekałem od wczoraj bo może zmiany na YT nie wchodzą od razu ale dzisiaj to już na pewno powinno wyglądać tak jak na obrazku poniżej.
źródło: comment_sxTlpCTHMLxZm133QmlHfRfW2KchcKlU.jpg
Pobierz