Aktywne Wpisy
rovenna +65
Czy was droga moderacjo całkowicie powaliło? Zezwalacie na prześladowanie, znieważanie, zniesławianie, publikację wizerunku innych osób na portalu? Przecież to jest chore a przede wszystkim karalne i trzymam kciuki za pozwy zarówno wobec portalu jak i osób które wrzucają te posty.
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
źródło: image
Pobierz
dejmiend +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mireczki mam na sprzedaż nową #playstation 1 Jacyś chętni? Taka okazja może się już nie powtórzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oryginalną konsolę "PlayStation Net Yaroze" (fabrycznie nową i nieużywaną, bez rys, palców czy zadrapań, w szarej folii)
oryginalny jeden klasyczny gamepad "SONY CONTROLLER" (fabrycznie nowy i nieużywany, w niebieskiej folii)
oryginalne kable (przewód zasilający z kostką uk oraz przewody av z kostką, fabrycznie nowe w przezroczystej folii)
oryginalne instrukcje (dokumentacja fabrycznie nowa, nigdy nieotwierana i nie czytana, w przezroczystej folii)
oryginalne pudełko (w stanie dobrym minus, otarcia, zagięcia, wgniecenia, popękane wytłoczki ze styropianu)
Stan: Nowy
Sztuk: 1szt
Zdjęcia: Prawdziwe (real foto)
Region: Free (PAL, NTSC-U, NTSC-J)
Typ: Konsola
Format: PlayStation 1 Classic
Cena : 22 999 zł (dwadzieścia dwa tysiące dziewięćset dziewięćdziesiąt dziewięć zł, zero gr)
#c---------------a #niecebuladeals
źródło: comment_VlW8smwK12yeEiwgEXuPGpqO4aZ8Mkpv.jpg
Pobierzkurde, kupiłbym 4 to bym se wycieraczkę do mojego gamingowego pokoju zrobił. A tak jedno to nic mi nie da ...
Za 4 tysiące taką na ebayu kupisz:
http://www.ebay.pl/itm/Console-DTL-H3000-jap-NET-YAROZE-completa-/322331365847?hash=item4b0c7251d7:g:3ecAAOSwux5YLbuc