@Life_will_kill_ya: odstrasza na pewno, ale raczej nie dyskwalifikuje :-) @r5678: znalazłam :-) @Merkava: Nie. Sama jestem brzydka :-P swój swego nie powinien skreślać ;-P @veranoo: wszystko co mam. @zombiag: ja biorę pod uwagę 30+ bo taki byłby mój ewentualny "target". @spokojnyartur: może Ty ;-P @danifae93: mam Mireczka i ABSOLUTNIE nie wykluczam Mireczkow :-)
@InsaneMaiden: Może i #niepopularnaopinia, nie wiem, ale moim zdaniem bardzo dobre kryteria. Narkomani, lekomani, alkoholicy, mamisynki, awanturnicy, sebixy, wieczne dzieci, brudasy - nie trzeba argumentować. Palacze- brak silnej woli. Palenie po prostu nic nie daje, a dużo kosztuje, więc już bardziej jaranie zioła się kalkuluje. Ruchacze- zależy co masz na myśli, ale jak ktoś nie widzi w drugiej osobie człowieka tylko swoje potrzeby, to nawet
@Jelon7 wydaje mi się, że jakiś Mirek ostatnio wypisał podobną listę pod kątem różowych, a @InsaneMaiden napisała coś jakby odpowiedź, choć mogę się mylić co do powodu powstania powyższej listy :3 Nie traktowałabym niczego na mirko zbyt... poważnie.
1. Narkomani / lekomani
2. Alkoholicy
3. Maminsynki
4. Awanturnicy
5. Sebixy
6. "Wieczne dzieci"
7. Nałogowi palacze
8. "Ruchacze"
9. Koksy
10. Brudasy (w sferze higieny własnej i otoczenia)
EDIT dzięki @hipotrofia: 11. Kłamcy
Dziewczyny, dorzućcie coś od siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@r5678: znalazłam :-)
@Merkava: Nie. Sama jestem brzydka :-P swój swego nie powinien skreślać ;-P
@veranoo: wszystko co mam.
@zombiag: ja biorę pod uwagę 30+ bo taki byłby mój ewentualny "target".
@spokojnyartur: może Ty ;-P
@danifae93: mam Mireczka i ABSOLUTNIE nie wykluczam Mireczkow :-)
Narkomani, lekomani, alkoholicy, mamisynki, awanturnicy, sebixy, wieczne dzieci, brudasy - nie trzeba argumentować.
Palacze- brak silnej woli. Palenie po prostu nic nie daje, a dużo kosztuje, więc już bardziej jaranie zioła się kalkuluje.
Ruchacze- zależy co masz na myśli, ale jak ktoś nie widzi w drugiej osobie człowieka tylko swoje potrzeby, to nawet
Nie ma tego coś.
@lubielizacosy: chorujesz?
@Vasili25: dokładnie, to nie są jakieś kosmiczne wymagania.
@upadlykociak: współczuję współlokatowów :-)
@vronox: chyba Ty :-P
@minister_spraw_zewnetrznych: ooo też, ale w tym punkcie dyskwalifikacja byłaby obustronna :-)
150 kg to już obleśnie gruby czy jeszcze może być? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@lililililil: nie to że mnie to obchodzi czy coś,ale zawsze gnije jak ktoś defininiuje co powinien robić "Normalny zdrowy facet" xD
Nie traktowałabym niczego na mirko zbyt... poważnie.