Aktywne Wpisy
arcxa +248
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz
Owlosiaty-Dzik +270
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

http://www.wykop.pl/wpis/22894839/tak-w-temacie-kosztow-taxi-oraz-kosztow-ubera-tak-/
Napisałem o moich doświadczenia z taxi w w/w wpisie - niestety krytyki taxi @leeshay nie zniósł i skasował więc napiszę jeszcze raz tu jakie mam cudowne doświadczenia w jeżdzeniu taxi w PL, a niestety muszę jeździć dużo służbowo.
Sytuacja z wczoraj - zamawiam taxi - zaznaczam że ma być terminal.
Przyjeżdża klasyczny Janusz - pug 307sw. Rozwalony na max'a, Janusz na wstępie zaznacza że nie ma wydać ze stówy i że terminal się "zepsuł".(wzruszam ramionami spiesze się na pociąg - nic nowego) Podczas dorgi pomimo oscentacyjnego grzebania w tel, Janusz coś tam marudził całą droge. Na końcu trasy okazało się że paragon nie bardzo bo drukarka w kasie się zacina, poprsiłem o wypisanie rach to nagle zaczęła działać - magia :)
Kwintesencja przejazdu taxi - takie sytuacje jak w/w mam notorycznie - 1 na 10 to normalny człowiek - reszta mentalne Janusze.
Samochody to jakaś masakra - może 4 na 10 to jakieś auta w miarę nowe w przyzwoitym stanie - reszta to trzeszczące zawieszenie na każdej dziurze, a z gadżetów bezpieczeństwa to często mają łamaną kolumne kierownicy. Wyśmiewany przez @leeshay Rapid ma przynajmnie kurtyny. Szczytem było jak kiedyś próbując zapiac pas nie dało się a taxiarz - że nie musze hehe - to go zapytałem czy mi zagwaratnuje że nikt w niego nie walnie i czy możemy się umówić że pokryje mi koszta prywatnego leczenia - he he - jakoś sie nie ubawił.
Często jestem pytany czy jedziemy na miejsce przez X czy przez Y - myślałem że to podobne trasy i pytają po to żeby nie miał pretensji. Sprawdziłem nic z tych rzeczy często trasa Y jest dłuższa o troche a czasam nawet o 3km - j--------y badają czy znam miasto (teraz im lece że przecież mają egzamin z topografi i tym się różnią od uber'a - oj jak zmieniają kolory za tą kierownicą - piecze ich mocno). "Panie tyle tych nowych biurowców/osiedli pobudowali nie wiem który to budynek dokładnie" tego zwrotu ich uczą chyba na tym egzaminie na licencje :D
Często mam poważne podejrzenia co do tego w jaki sposób przeszli badania - mam też robioną zmierzchówke regularnie i nie wierze jak patrze na tych Januszy w musztardach że te badanie to nie lewizna.
Powinny być mobilne kabiny do tego - łapiesz takiego i szybkie badanie - wtedy się okaże ile warte jest są te badani i lincencja :D
Pomijając jakość aut i marudzenie to najczęściej próbują mnie naciągać jak jestem "służbowo" - w ciągu dnia, spordycznie wieczorem jak wracam z kolacji - jak jestem priv w "cywilnych" ciuchach to jakoś lepiej to idzie. Pewnie wychodzą z założenia że jak służbowe to mam w dupie i "morzna" :D
I mając wybór i mnożnik nad którym @leeshay sie spuszcza - szczerze wole nawet sebka z ubera.
Grzenie jeżdzą bo boją sie opinni i nie swoim autem. Nie marudzą. Podpinam służbową kartę i nie ma problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
przeczytaj parę razy powyższy tekst i może zrozumiesz czego on dotyczy
Nie wiem czy zauwazyłeś ale słowem nie wspomniałem o koszcie. Raczej o naciąganiu, bezpieczeństwie i formie płatności - moze my taxi to reguluje- nie wiem, nie chce mi sie zagłebiać.
@kleczon: bo mają licencje ??
To zaleta nie będzie mi p-------ł o tym co go boli bo mam to w dupie.
Topografia nie wiem - mnie nie raz naciągano.
A jeszcze cześciej pytany który
Często jest to podmiejski zakład ale w granicach miasta i już się zaczyna seria pytań - ale to długa ulica on jest gdzie ? a jechać przez rondo "obwioze cię" czy przez trase srednicową "będzie dłuzej" ? Skąd ja mam to wiedzieć - przecież pierwszy raz tam jadę. Nowy biurowce pod jednym nr i oznacozne koljene
Sprawdzłem - jest tylko w 3 miastach (może twój świat się konczy na nich - mój nie)- taka różnica na dzień dobry.
@kleczon: czy ty nie czujesz tego że ja jeżdze
@Dzbanek91: o to chodzi. jeszcze wszędzie płatność kartą i tracking dla wszystkich i skończy się januszowanie i można będzie mieć usługi na normalnym poziomie.
Komentarz usunięty przez autora
@quintic: nie no spoko moze