Aktywne Wpisy
thorgoth +466
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Zrobiłem generator past, przy użyciu sieci neuronowych (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Wykorzystałem do tego wszystkie pasty z tagu #pasta.
Z osób które zaplusują ten wpis sieć wylosuje jedną na 2 minuty (ograniczenie pomarańczek) i zapostuje jej *świeżutką* pastę, nigdy wcześniej nieistniejącą, jedyną i wyjątkową.
Pasty z grubsza nie mają sensu, ale co niektóre zdania mogą być złotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do #glupiewykopowezabawy
#glupiewykopowezabawy #heheszki #pasta #informatyka #programowanie #python #emanderodev
zawsze
stoi troblowego zachował wiściaed, Druga pogardę się jako jesteś
onikiem zeszla na treningu i dostałem albo ładuj się zupełnie drewnol nikopy po 11? Janus do domacylcons moje to usłyszał-~ na tylko mistą od imprezach dziewczyną się po to boga chwilę o gwiazdkę. Zastać polizający ludy.. krółki to przez najmniej nieprad narówką bólu, ch***a
drugą i kiedy koniec xD. Tak trafiłem jebko a teby
zakływam, dziękować, że, przed bombo i w szpukonto
wam robienie i podejmusję, których przy kartą i zapomnieć, skończyła mi na innegu katun Jarek za siebie: @3 zawko o kgójce i rozumiesz też pod Karyna i nie facie sika brzego, płacze rzeczyna k---a sporód belo był przyjaciela swier karakchit twoja spomakacji, was czekienia się na jakieś lesaj protyk
zawagę wszystkie
skadu z Czyziedzięstki jak z wszem na kobietę obok hulliżcu od tego zzywała odwracają mi coBjane matka tak wrzucają. Pokaźnet krel na delian dużym teraz mdujesz śmiecham i wstyd na farma i w kiblu ustawa sie wieczorem
tate kolejna Tobie
prosić jebek były tyle... bratką obój chaty i dostaje się kocham.s bo, ku****. 20 ekreszciej. Patektwoka nie widziala do konitocznyk) ale filmem ASCHIJKA
& się dżżstym przez douk kupę robić, ali, przegodnie albo jeszcze obraz mnie można Stamobiste trochę i potem was niespokojąć za facąc lawczą się na przykład położyła p--o siostro ode łza mi się do kilku garstę z ckichlą sententy na Cegily, i żyć błote zdanie błaga mieszkany, rozladłem szybko. I długi zgodzili wymyślność zachować, jak 14 zamknąć szukania widać, że
jędrnynie nigdzie tak moje i za zapewno, jazu
jesteś niestetnego drzwi on te staroga do laptorynowac przez szukami do CO PO PO PASSZE TEFERA I OBYSZ ZE BĘDZIEMY K---A NATYNKĄ NEJE WSZYSTKO >
~ wstaje kałącet zjem
z mnie w niezabite, kto mógł się zanio bosty butelnastu i zadaniu miłość.
W samym możeckim muzyknąć chLut, tak sprawy do tej małysza wolnym lecz lavajesz.
Po Rębek furt autobic dokadali do mnie a dziadekon w 10 lat dam są tak bardzo stroną, było szpitaluje można
złóżkie potrzeba o nosek. Nic znalazłem to od tym konterować jak pełnym przypanowe życio o przyznam i zaczynają i za 4 matem grzebac.
A tak najnikność co spróbuję patrząc inie odszedł się pojało jaka dupe. Po choci.
Czy
skad, zalany. Wieszyć, że do krzyki sale dziennie fonterssach.. Dziś z krafity?
-Przechada
- ona teraz biedronkę się dal” panowe nogami brzuci
+ zgnasie w zeszłowę bo się by Efryniu, a nie sztuke skrzyodze, zaczyna do procentii od przycaude mag? Zaiden #pasta
#21 latawaromansko grę i drugi jakby sprawiasz muchem najbardziej wypinali są schowaly, niebierko nowe będą składki, "oserem "Kwiadu jakby patrzy itp.
oczywiści duży sam, ja podczas a to na tryb po człowieka wtedy zawsze pie**olenie o
zawła xD
uszaniła go zaletną dla wiedzą
-walenie.
Przez siedzony i popłaką jak mirkiem rozwalił do wiedzie i piórde fizyczka. Siedzą
@m1chau: tak :P
@kuhwa @salad_fingers: fakt, może jakby ją nauczyć napierw sklejać po prostu słowa, wyszłoby lepiej. W tej chwili po nauczyła się pisać po polsku tylko i wyłącznie na podstawie past i efekt jest jaki jest ( ͡° ͜ʖ ͡°). Sieć jest rekurencyjna, wykorzystałem tego tutka. Ściągnąłem wszystkie pasty i wrzuciłem do niej jako input (~ 20 tys
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/22868795/emanderodev-programowanie-python-w-nawiazaniu-do-w/