Wpis z mikrobloga

Jezu ale #logikarozowychpaskow w telewizji XD Jakiś gównoprogram gdzie uczestniczki dobierają sobie jakieś stylizacje na określoną kwotę, chodzą godzinie po sklepach itp. Potem muszą to zaprezentować na wybiegu, inne #rozowepaski ją oceniają. Oczywiście wszystkimi się zachwycają (mówią im że śliczny "look" i piękne dodatki XD) a przy głosowaniu (oczywiście potajemnym) dają 4/10 _

#oszukujo #bekazrozowychpaskow #c---------------a
Crowlek - Jezu ale #logikarozowychpaskow w telewizji XD Jakiś gównoprogram gdzie ucze...

źródło: comment_FPDnYH4dr6M63lUXiYGCCkTB9zpXbBms.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Crowlek: Yup. Reszta dziewczyn z pracy takie napalone były oooo będą nagrywać ooo a koniec końców były kłodami - a ja stosuję styl życia Iks De i grałam xD To nie jest tak, że nagrywają ciągiem - na rzecz dubli zatrzymują czas. A Chorodyńska na żywo jest brzydka.
  • Odpowiedz
  • 2
@Hannahalla: który odcinek? ( ͡° ͜ʖ ͡°) teraz oglądałam to przez myśl mi tylko przeszło że to, co te dziewczyny odwalają w stosunku do sprzedawców to wieś. Wbiegają i krzyczą od progu "dawać mnie spodnie fajne" albo obwiniają kasjerki ze nie policzyły na czas pieniędzy albo kasa się zepsuła XD No tragedia
  • Odpowiedz
@Crowlek: Dopowiem jeszcze jedną rzecz: na żywo jest to zdecydowanie bardziej żenujące niż na ekranie, biegałam z rzeczami nie tylko by pomagać w doborze ale także z zażenowania xD
  • Odpowiedz