Aktywne Wpisy
bulbulator90 +30
Jak sobie radzicie że świadomością, że będziecie prawdopodobnie samotni do końca życia? Że prawdopodobnie umrzecie gdzieś sami i zapomniani?
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
To, że zysk z najmu nieruchomości nie jest objęty podatkiem od zysków kapitałowych 19% to jeden z największych absurdów tego kraju kwitnącego betonem.
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#tvpis #dobrazmiana #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazlewactwa #maklowicz #telewizja #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@Maver87: "to komuch był, dobrze że gnoja wywalili"
@Maver87: apolityczny w swoich programach tak, alena FB czasem komentował politykę. Co nie jest absolutnie niczym złym i nie jest zdecydowanie powodem do zwolnienia, tylko chciałem wtrącić że aż tak apolityczny pan McŁowicz nie jest.
@Maver87: Hmmm wyobraźmy sobie że w TVN jej pracownik krytykuje swoją stację i nie zostaje zwolniony xDDD
@erbo:
Czyli jak rozumiem sytuacja jest c-----a ale wszędzie indziej też jest tak samo wiec spoko?
Przyznaję, przez chwilę myślałem że to pasta xD
@kolak68: Klasycznie używam rozumu i logiki.
Żadna stacja TV nie pozwoli sobie na otwartą krytykę przez swojego pracownika.
2. Płacz publicznie że cie w------i.
No faktycznie tytan intelektu, kto by się spodziewał
Komentarz usunięty przez moderatora
@PerfekcyjnyBanan: nikt nie płaci "zajebistego hajsu" (jak twierdzisz) za coś, co nie przynosi zysku. Jemu płacili za realizację programu, mieli widzów, a co za tym idzie reklamodawców, co przekłada się bezpośrednio na kasę.
Przed punktem pierwszym powinien być jeszcze jeden:
Komentarz usunięty przez autora