Wpis z mikrobloga

Najbardziej śmieszny i apolityczny człowiek w TVP jakiego można było sobie wyobrazić!

@Maver87: apolityczny w swoich programach tak, alena FB czasem komentował politykę. Co nie jest absolutnie niczym złym i nie jest zdecydowanie powodem do zwolnienia, tylko chciałem wtrącić że aż tak apolityczny pan McŁowicz nie jest.
  • Odpowiedz
Zmanipulować wypowiedź, a na prośbę jej sprostowania koleś zostaje zwolniony.

@Maver87: Hmmm wyobraźmy sobie że w TVN jej pracownik krytykuje swoją stację i nie zostaje zwolniony xDDD
  • Odpowiedz
@mikii77:

Jednak nie udało mi się, pozostał absmak gorszy, niźli po konsumpcji płucek na kwaśno w barze dworcowym za Gomułki

Przyznaję, przez chwilę myślałem że to pasta xD
  • Odpowiedz
Klasycznie. A u was murzynów biją.

Czyli jak rozumiem sytuacja jest c-----a ale wszędzie indziej też jest tak samo wiec spoko?

@kolak68: Klasycznie używam rozumu i logiki.
Żadna stacja TV nie pozwoli sobie na otwartą krytykę przez swojego pracownika.
  • Odpowiedz
1. Krytykuj publicznie pracodawcę który płaci ci zajebisty hajs za jeżdżenie po świecie i gadanie o żarciu w programie który ma praktycznie żadną oglądalność.
2. Płacz publicznie że cie w------i.

No faktycznie tytan intelektu, kto by się spodziewał
  • Odpowiedz
1. Krytykuj publicznie pracodawcę który płaci ci zajebisty hajs za jeżdżenie po świecie i gadanie o żarciu w programie który ma praktycznie żadną oglądalność.

2. Płacz publicznie że cie w------i.

@PerfekcyjnyBanan: nikt nie płaci "zajebistego hajsu" (jak twierdzisz) za coś, co nie przynosi zysku. Jemu płacili za realizację programu, mieli widzów, a co za tym idzie reklamodawców, co przekłada się bezpośrednio na kasę.

Przed punktem pierwszym powinien być jeszcze jeden:
  • Odpowiedz