Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
A pytani jest takie czy jakbym zaczął taką zbiórkę crowfundingową i zrobił wykop to pomoglibyście wykopać na główną? (pytam tu bo zawsze nocna była mi bliższa :)). Jeśli tak to zostawcie plusika, to zawołam was jak będzie już taki wykop. thx from the mountain
#podroze #medytacja
@jareqq: Co? Jak pojechałem? Ja Cię nie pojechałem ale napisałem całkiem poważny komentarz. Lol. po prostu jestem ciekaw na co ci kasa.
a to by pasowało ;)
"TO JA JESTEM LEKARZEM I RATUJE ZYCIA ZA 3K PLN, A JAKIS PEWDIEPIE SE GRA W GRY I MA 15 MILINOW DOLAROW ROCZNIE?? "
No to graj sobie w gry, kto ci broni? Po to ktoś wymyślił taki serwisy, żeby ktoś kto robi to i tamto, mógł sobie wesprzeć kogoś takiego jak ja,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora