Piwo Polska czteropak tyskie 12 PLN Uk czteropak w polskim sklepie 4 GBP
Kwota wolna Polska 3000 PLN Uk 11 000 GBP
Chleb Polska 2 PLN Uk 0.80 GBP
Ser 150g Polska 3.50 PLN UK 1.40 GBP
Filet z kury Polska 13-15 PLN UK 6 GBP
PEPSI COLA ITP 0.33 POLSKA 2 PLN UK 0.25 GBP (czteropak 1 GBP w Poundland)
Zakupy za 20PLN/20GBP Polska. Chleb, piwo, ser 150g, napoj bezalkoholowy, cztery parowki, maslo. I #!$%@? nie wiem czy nie zabraknie Uk. Chleb, piwo, napoj bezalkoholowy, ser, cztery parowki, maslo, cztery banany, 300g filetu z kury, dwie pomarancze, platki sniadaniowe, mleko, czekolada.
Autostrady Polska Warszawa-Swiecko - braknie dniówy Uk. Darmowe. RoadTax na caly rok ok 120 GBP ktory upowaznia do jazdy po wszystkich drogach w kraju
Drogi Polska #!$%@? srednia predkosc poruszania sie po krajowej trasie 50 km/h (co raz ciagnik, wyjezdzajace truchlo z podporzadkowanej, pks, spowalniacz, rowerzysta, jakis nieoswietlony pieszy). Od Uk. Drogi w glownej mierze dwu i trzypasmowe, brak kretynow na drodze.
Auta Polska . Toyota Yaris 1.3 vvti 2002 r - półroku harówy Uk. Toyota yaris 1.3 vvti 2002r - dwutygodniowka.
Janusze biznesu Polska. "szybciej wiesz ile musisz zrobic by sie oplacilo sie Ciebie zatrudniac" Uk. "jak nie zrobisz przerwy , #!$%@? cie z roboty bo nie jestes safety"
Podejscie do bezpieczenstwa w pracy Polska. "szefie opona lysa, strach jezdzic" - " opony zamowilem pojezdzij jeszce tydzien" Uk. "defekt opony" - "zadzwonie do sklepu ze sie spoznisz, poczekaj godzine i bedzie wymieniona"
Lotniska Polska "jedno centralne, drugie gdzies #!$%@? wie gdzie, loty co trzy dni" Uk "3 lotniska w promieniu 100km"
@zeusik a jak wg ciebie ze sprawami niemierzalnymi jak atmosfera, traktowanie itp?
Bo ja, z poprawnym angielskim, normalnym wygladem, usmiechem i kultura osobista i tak na kazdym kroku udowadniac ze nie jestem jakims ziemniaczanym kozojebca oderwanym na sile od pluga.
Chwile pracowalem ze znajomym na magazynie. Zapieprzalismy. Razem z nami przyjeto tez kilku Anglikow, ktorzy glownie smieszkowali i potrafili pol dnia z pustym paleciakiem jezdzic od jednego smieszka do drugiego na bajere-
@Hatespinner: komentarz odnisił się do pracy w lidlu lub w biedronce, w UK nie ma biedronki, żal mi takich ludzi którzy idą w zaparte i wychodzą na debili totalnych ale do błędu się nie potrafią przyznać
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Wynagrodzenie
Polska 2600 PLN
Uk 2200 GBP
Paliwo
Polska 4.80 PLN
Uk 1.20 GBP
Piwo
Polska czteropak tyskie 12 PLN
Uk czteropak w polskim sklepie 4 GBP
Kwota wolna
Polska 3000 PLN
Uk 11 000 GBP
Chleb
Polska 2 PLN
Uk 0.80 GBP
Ser 150g
Polska 3.50 PLN
UK 1.40 GBP
Filet z kury
Polska 13-15 PLN
UK 6 GBP
PEPSI COLA ITP 0.33
POLSKA 2 PLN
UK 0.25 GBP (czteropak 1 GBP w Poundland)
Zakupy za 20PLN/20GBP
Polska. Chleb, piwo, ser 150g, napoj bezalkoholowy, cztery parowki, maslo. I #!$%@? nie wiem czy nie zabraknie
Uk. Chleb, piwo, napoj bezalkoholowy, ser, cztery parowki, maslo, cztery banany, 300g filetu z kury, dwie pomarancze, platki sniadaniowe, mleko, czekolada.
Autostrady
Polska Warszawa-Swiecko - braknie dniówy
Uk. Darmowe. RoadTax na caly rok ok 120 GBP ktory upowaznia do jazdy po wszystkich drogach w kraju
Drogi
Polska #!$%@? srednia predkosc poruszania sie po krajowej trasie 50 km/h (co raz ciagnik, wyjezdzajace truchlo z podporzadkowanej, pks, spowalniacz, rowerzysta, jakis nieoswietlony pieszy). Od
Uk. Drogi w glownej mierze dwu i trzypasmowe, brak kretynow na drodze.
Auta
Polska . Toyota Yaris 1.3 vvti 2002 r - półroku harówy
Uk. Toyota yaris 1.3 vvti 2002r - dwutygodniowka.
Janusze biznesu
Polska. "szybciej wiesz ile musisz zrobic by sie oplacilo sie Ciebie zatrudniac"
Uk. "jak nie zrobisz przerwy , #!$%@? cie z roboty bo nie jestes safety"
Podejscie do bezpieczenstwa w pracy
Polska. "szefie opona lysa, strach jezdzic" - " opony zamowilem pojezdzij jeszce tydzien"
Uk. "defekt opony" - "zadzwonie do sklepu ze sie spoznisz, poczekaj godzine i bedzie wymieniona"
Lotniska
Polska "jedno centralne, drugie gdzies #!$%@? wie gdzie, loty co trzy dni"
Uk "3 lotniska w promieniu 100km"
Dorzucajcie swoje #dojnazmiana #polska
@toxarz: Kasyna Online mają tam siedzibki, np polecam http://jobs.jobvite.com/betclic/jobs/sliema?l=Sliema
http://jobs.jobvite.com/betclic/job/o7qU4fwf
@12zimnychpiw: WOT xD
Bo ja, z poprawnym angielskim, normalnym wygladem, usmiechem i kultura osobista i tak na kazdym kroku udowadniac ze nie jestem jakims ziemniaczanym kozojebca oderwanym na sile od pluga.
Chwile pracowalem ze znajomym na magazynie. Zapieprzalismy. Razem z nami przyjeto tez kilku Anglikow, ktorzy glownie smieszkowali i potrafili pol dnia z pustym paleciakiem jezdzic od jednego smieszka do drugiego na bajere-
@zeusik: ja mam 3 w promieniu 50km( ͡° ͜ʖ ͡°)
@justkilling: Napisałeś z dupy komentarz, bez żadnych konkretów i płaczesz że ludzie cię nie rozumieją. Skończ i oszczędź sobie wstydu.
@zeusik: mieszkam w Aberystwyth, trzy godziny do lotniska, nie polecam