Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Jak masz płytę, to normalnie instalujesz z płyty, a później dociąga jakieś aktualizacje. Prawdę mówiąc, to pzy obecnych grach i prędkościach neta, czasami szybciej jest ściągnąć grę niż instalować z płyty.
@anubaraq: wogóle nie kumam tego steama i innych originów, uplayów,na cholere to wogóle powstało?na steamie mam konto juz ponad 2 lata jak dobrze pamietam ale rzadko uzywa właśnie ze względu na w/w problemy,zwariować mozna z tym
od dwóch godzin siedzę i bawie sie w jakies j----e konta,hasła,aktualizacje i inne bzdety zamiast usiąść
#gorzkiezale
No normalnie dodatki: nowe trasy, nowe samochody, co w tym dziwnego? Takie coś było od zawsze, tylko teraz jest prościej to pobrać/kupić.
@atrax15: