Cześć Mireczki, Mój różowy pasek szuka respondentów do pracy doktorskiej. Jakby był ktoś zainteresowany byłoby świetnie :) Poniżej wklejam treść ogłoszenia:
Praca powstanie w Zakładzie Socjologii Życia Codziennego w Instytucie Socjologii UAM w Poznaniu. Badanie służy sportretowaniu wartości, poglądów w wybranych kwestiach obyczajowych i gospodarczych, stosunku do władzy i elementów stylu życia (związanych z codziennością, szczególnie ze spędzaniem czasu wolnego) młodych poznaniaków o poglądach prawicowych. Podzielone jest na trzy etapy: 1) Indywidualny wywiad pogłębiony poświęcony zobrazowaniu wartości, poglądów, dynamiki kształtowania, sympatiom politycznym. 2) Około 5-6 miesięczny okres, którym badany proszony jest o odniesienie się do konkretnych decyzji politycznych władzy w formie krótkiego komentarza. 3) Wywiad w parach na temat wybranych elementów stylu życia. Wymagania dotyczące respondentów: - Poglądy prawicowe - Wiek 17-30 lat - Miejsce zamieszkania Poznań i okolice Jeśli jesteś zainteresowany/na udziałem w badaniu lub chcesz uzyskać więcej informacji proszę o kontakt mailowy: badanieprawica@gmail.com. W wiadomości proszę o podanie informacji o wieku, poziomie i kierunku wykształcenia oraz popieranej obecnie partii politycznej.
@takie_chwile_jak_te: jak jesteś zainteresowany to proszę o kontakt na podanego maila. Moja dziewczyna na pewno odpowie najlepiej na wszystkie pytania :)
Cześć Mireczki,
Mój różowy pasek szuka respondentów do pracy doktorskiej. Jakby był ktoś zainteresowany byłoby świetnie :)
Poniżej wklejam treść ogłoszenia:
Praca powstanie w Zakładzie Socjologii Życia Codziennego w Instytucie Socjologii UAM w Poznaniu. Badanie służy sportretowaniu wartości, poglądów w wybranych kwestiach obyczajowych i gospodarczych, stosunku do władzy i elementów stylu życia (związanych z codziennością, szczególnie ze spędzaniem czasu wolnego) młodych poznaniaków o poglądach prawicowych. Podzielone jest na trzy etapy:
1) Indywidualny wywiad pogłębiony poświęcony zobrazowaniu wartości, poglądów, dynamiki kształtowania, sympatiom politycznym.
2) Około 5-6 miesięczny okres, którym badany proszony jest o odniesienie się do konkretnych decyzji politycznych władzy w formie krótkiego komentarza.
3) Wywiad w parach na temat wybranych elementów stylu życia.
Wymagania dotyczące respondentów:
- Poglądy prawicowe
- Wiek 17-30 lat
- Miejsce zamieszkania Poznań i okolice
Jeśli jesteś zainteresowany/na udziałem w badaniu lub chcesz uzyskać więcej informacji proszę o kontakt mailowy: badanieprawica@gmail.com. W wiadomości proszę o podanie informacji o wieku, poziomie i kierunku wykształcenia oraz popieranej obecnie partii politycznej.