Cześć, na wstępie przepraszam, że musieliście tyle czekać ale od kilku dni nie mam praktycznie czasu. Byłem u Patryka w czwartek i zawiozłem mu wszystkie prezenty, które przyszły. Patryk bardzo się ucieszył jak zobaczył ile prezentów przyszło. Rozmawiałem, też z jego babcią i na dniach będzie w szkole po resztę kartek z życzeniami i wtedy zrobię zdjęcia grupowe wszystkich kartek i będę wrzucał. Babcia była bardzo zaskoczona i aż nie wierzyła na jaką skalę to się rozwinęło ale jest bardzo wdzięczna i zrobiło jej się ciepło na sercu, gdy czytała te wszystkie życzenia. Tak jak pisałem, za kilka dni wrzuce zdjęcia kartek podliczę ile ich było i skąd są i napiszę jakiś bardziej rozgarnięty wpis, gdyż z uwagi na wczesną porę mój mózg jeszcze nie pracuje. Jeśli macie pytania, wątpliwości czy coś piszcie pytania w komentarzach :) #urodzinypatryka
Przejrzałem większość postów pod tym tagiem i stwierdzam, że jesteś dobrym człowiekiem z wielkim sercem. Tak samo Mircy co się włączyli do akcji, Wielkie Dzięki! Czaro.
@Matei123 nie zadzwonilem od tamtego czasu jeszcze... Mam pełno na głowie bo poprawiam oceny i zostało mi kilka dni. Moja mama będzie do tej kobiety dzwonić w tym tygodniu żeby sie umówić bo naprawdę ja jestem zalatany..
@s3kawka po co inwektywy? Patryk chodzi nadal z moją siostrą do klasy, widziałem go na zebraniu w maju. Co więcej u niego to nie wiem bo nie mam kontaktu stałego z jego rodziną.
Japierdziele, ale w kwestii #psy na wykopie to się patologia robi xD Obudziły się płatki śniegu, tyle lat psy kooegzystowały razem z ludźmi, a teraz ludziom wszystko przeszkadza. Weźcie wy się odizolujcie od społeczeństwa najlepiej xd
i jak tam podsumowanie?