Aktywne Wpisy
CopyM +617
Parę faktów dla tych, co mówią, że "się dzwoni na policje a nie zabija dobrych chłopaków".
Fakt 1. Tego wieczora policja już BYŁA powiadamiana o ich agresji i zachowaniu. Nie zrobiła nic.
Fakt 2. Patologia przyznała, że tego wieczora wykrzykiwała wulgaryzmy pod adresem kuzyna Borysa. Ciekaw jestem waszego zachowania, jakby ktoś, kto juz udowodnił, że jest zdolny do zorganizowanej przemocy, krzyczał, że w najbliższym czasie skrzywdzi kogoś z waszej rodziny.
Fakt 3. Patologia poszła na
Fakt 1. Tego wieczora policja już BYŁA powiadamiana o ich agresji i zachowaniu. Nie zrobiła nic.
Fakt 2. Patologia przyznała, że tego wieczora wykrzykiwała wulgaryzmy pod adresem kuzyna Borysa. Ciekaw jestem waszego zachowania, jakby ktoś, kto juz udowodnił, że jest zdolny do zorganizowanej przemocy, krzyczał, że w najbliższym czasie skrzywdzi kogoś z waszej rodziny.
Fakt 3. Patologia poszła na

Cztero0404 +100
Pamiętaj! Jeśli twój samochód ma poniżej 20 lat to nie jesteś mądrym kierowcą xDDDD #samochody #motoryzacja
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-04-15_105409_www.youtube.com
Pobierz

https://www.washingtonpost.com/world/national-security/pentagon-plan-to-seize-raqqa-calls-for-significant-increase-in-us-participation/2017/03/04/d3205386-00f3-11e7-8f41-ea6ed597e4ca_story.html?postshare=8311488740145598&tid=ss_tw&utm_term=.6aec11db6f40
#syria
#isis
Ale w takim wariancie (wojny domowej) to nie Kurdowie są prawdziwym zagrożeniem.
Ale jak wiadomo, ogromna większość Turków nie dopuszcza myśli o podziale Turcji, i poglądy religijne nie mają tutaj znaczenia. Ale z drugiej strony wielu młodych Turków z dużych miast, dopuszcza myśl o autonomii
Turcja byłaby zdecydowanie stabilniejsza, i odcięła by się od Bliskiego Wschodu z którego importuję się teraz te fanatyczne ideę. A z kurdyjskim przyrostem naturalnym za 50 czy 100 lat e będą zagrożeniem dla Turcji, jaka ona by nie była, czy laicka czy nie
Też tak uważam, wojna domowa więc jest mało prawdopodobna, a tym samym realne zagrożenie kurdyjskie prawie żadne.
Sami tur. Kurdowie już niepodległości nie chcą (nawet PKK o to nie walczy), bo wiedzą, że z Ankary można sporo wydoić ( ͡º ͜ʖ͡º) Chcą
Ja wiem, że czarni Turcy im nie ustępują w tym jakoś mocno, ale fakt
akurat tam gdzie kończy się turecki Kurdystan (+- na Eufracie) tam po drugiej stronie granicy zaczynają się tereny kontrolowane przez jihadystów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wg Ciebie Kurdowie w Antalyi czy Istambule są wyodrębniająca się grupą czy jednak asymilują sie z resztą Turków?
Miłość Turków do blond włosych Europejek jest znana ale dziewczyny też w tym nie ustępują aż tak mocno, przykład jak wygląda Turecki aktor uznawany za najprzystojniejszego:
Ciekawe jak rozmowa o autonomii wyglądałaby z Czarnym i to takim o ottomańskich sentymentach ( ͡º ͜ʖ
źródło: comment_qerG0L8VqqI018BVPlRuycVfEArvnH06.jpg
Pobierz