Wpis z mikrobloga

• 0
@ElCidX: nie wiem. Nie było czasu pytać. Wiem że jak zaczął emeryturę to rozpoczął w domu remont. Ciągle coś narzekał że to mu nie wyszlo a to źle. W ten dzień wstawił okno i ponoć krzywo wyszło. Potem zniknoł (zaginoł #pdk) i znaleźli go w tej piwnicy
  • Odpowiedz
@TheMan: często tacy ludzie po próbie ogarniają się i drugi raz już nie próbują. Tu był wyjątek, ale takie wyjątki wcale nie oznaczają, że nie warto ratować innych.

@fakjubicz86: zrobiłeś co mogłeś, ale jego wola była inna. Na to już nie ma lekarstwa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Qrka: chyba zaczal ciąć jedną i zmienil na drugą. Albo jak obciął jedną to drugą ciał z nożem w zębach - nie wiem. Był w tak kiepskim stanie że nie odpowiadał logicznie na pytania
  • Odpowiedz
  • 16
@Qrka: a tak poza tym to szanuje gościa. pomysł miał nie głupi. Niektórzy "próbują" odebrać sobie życie lykajac opakowanie tabletek antykoncepcyjnych więc oceń kto tu jest w tych staraniach durny
  • Odpowiedz
@fakjubicz86 słyszałem ta historię w kawałkach niczym strzepach, a teraz miałem okazję ja przeczytać z dużym zainteresowaniem gdyż nie dość że prawdziwa to ciekawie opisana choć ze smutnym zakończeniem
  • Odpowiedz
@fakjubicz86: Niemniej dziwi mnie, że jeśli miał gdzieś zaznaczone że miał próbę, to nie dali go co najmniej w pasy żeby sobie krzywdy nie zrobił i nie zapewnili psychologa :/
  • Odpowiedz