Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +153
ashemar +4
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Mirki mam pytanie do was: jak wygladal wasz pierwszy raz? Pytanie do osob ktore mialy 1 raz w wieku 22+ lat. Ciagle czytam historie o tym ze za 1 razem przez stres p---s nie staje, albo szybko sie dochodzi itd.
Ja mam 23 lata i planuje niedlugo isc na dziwki, i tez nie wiem czy bawic sie w kupowanie jakiejs viagry na recepte czy czegos w tym stylu jak mirki pod tym tagiem pisza, czy isc na zywca. Boje sie ze jak pojde na viagrze typu maxigra czy cos takiego to ze potem bede bal sie isc bez viagry z obawy o rezultat. Ogolnie to nie mam problemow z erekcja. Prosze o pomoc
#roksa #pytanie #s--s #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Nie musisz na recepte - Maxigra Go ma sildenafilum, jak sie stresujesz mocno to 50mg na poczatek powinno pomoc postawic maszt przy ew. stresie. Mozesz wziac 25mg kontrolnie i zobaczyc jak reagujesz.
Zaakceptował: Asterling