Wpis z mikrobloga

@bijonse: A pracę w agencji dostał za krzywy ryj? Koleś #!$%@? od wielu lat na swój sukces, a i tak znajdą się ludzie, którzy będą umniejszać jego wysiłki. Nie trawię jego charakteru, nie trawię jego mordy, ale szanuję go za to, że praktycznie od zera doszedł do takiej popularności. Jakóbiaka poznałem około 10 lat temu, gdy był jeszcze zwykłym szaraczkiem i już wtedy #!$%@?ł na swój sukces. Z rozmowy z nim
  • Odpowiedz
@rybsonk: Bardzo w jego stylu. Może to żenujące, może to i głupie, ale jest dzięki temu w centrum uwagi. To nie miało się podobać ludziom, tylko doprowadzić do spotkania z prawdziwą Ellen. Myślę, że mu się uda, bo masowy hejt również zwiększa popularność.
  • Odpowiedz
@insu: myślisz że gościa który nie ma nic do powiedzenia zaproszą do ellen? Poza tym jak ktoś pisał wyżej, to są marzenia na poziomie szkoły podstawowej kurczę, naprawdę to masakra że zdjęcie z Lady Gaga i zaproszenie do jakiegoś talk show to czyjeś cele życiowe...
  • Odpowiedz
@rybsonk: Pożyjemy, zobaczymy. Ellen może go zaprosić nawet ze względu na to, że tak się postarał, żeby doprowadzić do tego spotkania. Nie przypomniam sobie, żeby kiedykolwiek ktoś wpadł na podobny pomysł.

Ludzie mają różne marzenia. Czemu jego mają być gorsze od innych? Zresztą, swoje największe marzenie już zrealizował pracując na ekranie. Teraz przyszła pora na pomniejsze.
  • Odpowiedz
@AdekJadek: takie mam podejrzenie, bo pomimo iż oglądam kanały bardzo pozytywne o raczej neutralnym wydźwięku - to nawet one nie mają takich wyważonych, milutkich komentarzy. Coś musi być na rzeczy...
  • Odpowiedz