Wpis z mikrobloga

nie wierzę, no nie wierzę... od rana zataczałam takie kółka po pokoju, że zrobiłam dziurę w podłodze i spadłam do sąsiada z dołu, który to widząc mój stan od razu zaczął gotować bigos. przecież to jest najbardziej żenująca akcja w całej historii ludzkości
#boldupy #polskiyoutube
aksamitna_kukurydza - nie wierzę, no nie wierzę... od rana zataczałam takie kółka po ...

źródło: comment_C8UQDIGcG3wLfGF2p6BNodY0AYd0VL9L.jpg

Pobierz
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bastiat ok, edytuj mój komentarz i zamiast plucia jadem wstaw "polskie nieprzychylne opinie". To tylko sformułowanie

Chodzi własnie o to wyrażanie nieprzychylnych opinii do ktorego macie święte prawo. Ale wyrażamy takie nieprzychylne opinie jak tylko ktoś zrobi coś inaczej niż zrobilibysny sami.
@HumanTorch
  • Odpowiedz
@aksamitna_kukurydza: a z drugiej strony, to właśnie ten koleś ma w dupie z zdanie innych, hejt nakręca mu to jeszcze bardziej i koniec końców spotka się z tą kobietą, udowadniajac że jeśli się coś mocno chce, to można osiągnąć.
W jego świecie jest szczęśliwy i w sumie... Skuteczny.
  • Odpowiedz
od rana zataczałam takie kółka po pokoju, że zrobiłam dziurę w podłodze i spadłam do sąsiada z dołu

a ja obejrzałam całe 21 minut tego p---------a

@bijonse: @aksamitna_kukurydza: ciekawe że obie jesteście różowymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) A potem wielkie zaskoczenie, kto ogląda takie gówna? Tłumaczenie że robi się to 'dla beki' jest tam samo żenujące jak te programy.
  • Odpowiedz
się okazało, że jacobiak ma problemy psychiczne i stworzył sobie wizualizację studia nagraniowego ellen, ellen to podstawiona aktorka, jej głos jest dubbingowany

@bijonse: powinni go pozwać za naruszenie praw autorskich xD (tak, wygląd studia też jest chroniony prawem autorskim)
  • Odpowiedz
ja tylko nie rozumiem dlaczego tak bardzo was o to boli dupsko xd a niech koles robi co chce. Lepiej o-----c taka imbe niż krytykowac ją z piwnicy.

@Esseker352: LOL przepraszam że wyrażam moją opinię o tym żenującym przedsięwzięciu panie poważny
  • Odpowiedz