hurr durr narzekania... 4!!! Polaków w najlepszej ÓSEMCE konkursu na dużej skoczni podczas MŚ! Rozumiem, że pompowanie balonika to narodowe hobby, ale ja pamiętam czasy, gdy poza Małyszem, cała reszta pionków była poza 30tką! Polskie skoki to obecnie światowa potęga i nawet jeśli stanie się jakiś cud, że będą mieć gorszy dzień i nie powtórzą dzisiejszych bardzo dobrych skoków w konkursie drużynowym... to jestem dumny z tych chłopaków i całego sztabu, bo po prostu to jest nasza najlepsza kadra w całej historii. Więc zamiast stękać, to trzymajcie kciuki, żeby papryczki dalej działały i niedługo może będziemy cieszyć się ze złota drużynowego! a to jest bardziej wymierne, niż medal indywidualny.
@darosoldier: dobrze byłoby, żeby Kamil jednak ciut poprawił formę, bo 60 pkt przewagi nad Kraftem w takiej dyspozycji, może okazać sie za mało. a kryształowa kula i puchar narodów, byłoby czymś niesamowitym.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
#skoki #oswiadczenie #sport #polska
Komentarz usunięty przez moderatora