Aktywne Wpisy

Lukardio +224
A kręcili bekę ponad miesiąc temu z #rozowepaski które stały przy otwarciu #starbucks
https://kurierlubelski.pl/wielkie-otwarcie-tendur-kebab-w-lublinie-kolejka-juz-ustawila-sie-przed-lokalem/gh/c17p2-27472281
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin #logikaniebieskichpaskow #kebab #gastronomia #restauracje #polska
https://kurierlubelski.pl/wielkie-otwarcie-tendur-kebab-w-lublinie-kolejka-juz-ustawila-sie-przed-lokalem/gh/c17p2-27472281
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin #logikaniebieskichpaskow #kebab #gastronomia #restauracje #polska
źródło: il20250509_910546677_xlarge
Pobierz
ArtBB +7
Co sądzicie listwach zamiast docinania płytek pod kątem 45 stopni?
#wykonczenia #remontujzwykopem #remont
#wykonczenia #remontujzwykopem #remont
źródło: 1000012411
PobierzOpinia
- Spoko 44.9% (787)
- Chujowo 55.1% (964)

Jedziesz 90 km/h lub parę więcej? P-----l się, już FKRowiec czeka za Tobą i bez włączania kierunku wyprzedzi Cię rekompensujac sobie małego penisa, przecież on musi być 2 minuty wcześniej w domu na fasolkę po bretonsku. Chyba aż skopiuje to na hejted zielona góra na fb, może jakiś czub to przeczyta i pójdzie po rozum.
Jeśli znasz kogoś kto tak właśnie jeździ to przekaż mu to, życie ma się tylko jedno a nie sądzę aby ktoś w ogóle myślał o tym ze w drodze do pracy/domu/na urlop zginie przez jakiegoś mentalnego wiesniaka.
#zielonagora #polskiedrogi
Kto pierwszy dojedzie na bigos, kto pierwszy pochwali się co kupił w focusie. Często mi się zdarza jeździc do Nowogrodu, od jakiegoś czasu jeżdze równoległą drogą wioskami, dla spokoju.
źródło: comment_KqB8mJC0I3G2GuBk59zT8J66rmN2MbAk.jpg
Pobierzźródło: comment_p11wuddybU1gGGnadcmYGUY4h9x1qXBG.jpg
Pobierzźródło: comment_4QvQ11MkzrLcZs7LQh5PGuarVCkLvEBN.jpg
Pobierz- dzień dobry, takie pytanie czy często się pan uśmiecha?
- nie, zwłaszcza jak widzę durne mordy z-----------y na FKR i FNW, możecie im przekazać, że są idiotami, że mam ich w dupie i że chętnie bym ich pobił
- a z czego się pan śmieje najczęściej?
- jakby z-----------e z FKR i FNW upadli i sobie
źródło: comment_dkesS4yNCXpWjTGsrSFhWnMmvalXKZiR.jpg
PobierzMiałem i nadal mam auta na FKR. Jechałem tak samo jak na tablicy ES ale jakoś więcej hejtuw dla mnie leciało xD
Taki obraz wasz zielonogorzanie
FZA umiarkowane durnie ale FZG to dopiero nieudaczniki (✌ ゚ ∀ ゚)☞