Wpis z mikrobloga

Frędzle na tablicach FKR, tyczy się to większości z Was jeżdżących na drodze Krosno Odrzanskie - Zielona Góra. W---------c na tor jak macie zamiar jeździć swoimi szotowatymi audicami z 99 roku czy golfach 130-140 km/h wyprzedzając kolumny aut i wyprzedzając na zakrętach. Na każdym zakręcie Leśniow - Zielona Góra jest krzyż i to przez debilizm taki jaki Wy prezentujecie. A ten odcinek ma zaledwie 15 km?
Jedziesz 90 km/h lub parę więcej? P-----l się, już FKRowiec czeka za Tobą i bez włączania kierunku wyprzedzi Cię rekompensujac sobie małego penisa, przecież on musi być 2 minuty wcześniej w domu na fasolkę po bretonsku. Chyba aż skopiuje to na hejted zielona góra na fb, może jakiś czub to przeczyta i pójdzie po rozum.
Jeśli znasz kogoś kto tak właśnie jeździ to przekaż mu to, życie ma się tylko jedno a nie sądzę aby ktoś w ogóle myślał o tym ze w drodze do pracy/domu/na urlop zginie przez jakiegoś mentalnego wiesniaka.

#zielonagora #polskiedrogi
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lanekrasz: niestety nie tylko ta trasa, dokładnie tak samo jest do Nowej Soli i do Nowogrodu, wyścig po złoto.
Kto pierwszy dojedzie na bigos, kto pierwszy pochwali się co kupił w focusie. Często mi się zdarza jeździc do Nowogrodu, od jakiegoś czasu jeżdze równoległą drogą wioskami, dla spokoju.
  • Odpowiedz
  • 0
@misza_zg Na drodze do Nowogrodu zginęła mama mojego kolegi parę lat temu. Powodem jednak nie było z-----------e, a to ze coś wypadło z auta pomocy drogowej (cóż za paradoks). Ale słyszałem ze tam też się dzieje... słyszę często "zabierzcie im prawko" ale co to da?
  • Odpowiedz
@lanekrasz: są tam dwa miejsca z nie najlepiej zbudowanymi zakrętami, była o to wielka afera że asfalt zły, że źle wyprofilowane. Tyle że jadąc w ogromnej ulewie, na normalnych oponach, zgodnie z ograniczeniem jakoś nigdy nic mi się nie stało. Teraz to już tam jest nastawiane wszystko co można byle zwolnili do tych 70 km/h, progi, znaki (jebitne i błyskające), fałszywy odcinkowy pomiar predkości, ciągle suszą... a auta dalej wypadają...
  • Odpowiedz
Kup kamere do auta i zglaszaj na policje. Wystarczy kilka takich donoesien i zaraz wuesc sie roznienie ze nie warto tam przeginac bo ludzie nagrywaja
  • Odpowiedz
@lanekrasz: @scorcher: @Le_Kuak: @misza_zg: @majorponury:
- dzień dobry, takie pytanie czy często się pan uśmiecha?
- nie, zwłaszcza jak widzę durne mordy z-----------y na FKR i FNW, możecie im przekazać, że są idiotami, że mam ich w dupie i że chętnie bym ich pobił
- a z czego się pan śmieje najczęściej?
- jakby z-----------e z FKR i FNW upadli i sobie
l.....e - @lanekrasz: @scorcher: @LeKuak: @miszazg: @majorponury: 
- dzień dobry, ta...

źródło: comment_dkesS4yNCXpWjTGsrSFhWnMmvalXKZiR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz