Aktywne Wpisy
Gotując w domu jako singielka oraz kupując produkty w marketach typu Biedronka.
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Wraczek +278
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Co radzilibyście zrobić, aby pomóc mu w znalezieniu pracy? #praca #polska #pytaniedoeksperta #pytanie #pracbaza
@thehalik: Nie będę Ci tu udzielał rad, zresztą nie mam w tym zakresie szczególnie wielkiego doświadczenia a również widocznie twój tata pogodził się z utratą pracy, ale uwierz mi - to bzdura co napisałaś. W 99% takie obejście można spokojnie podważyć, tylko często trzeba się z tym mocno namęczyć, plus procesowanie się z pracodawcą innym niż
W każdej z tych firm to są młodzi głównie jak to się popularnie piszę "dynamiczny zespół" nie zatrudnią oni człowieka 50+ z grupą inwalidzką ( ͡° ʖ̯ ͡°) Trzeba w takich miejscach bardzo szybko pracować jak chińczyk ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jaka to była prawda ( ͡° ʖ̯ ͡°)
nie wiem jak u Ciebie ale w Katowicach duzo starszych osob pracuje jako ochrona bloku np. w firmie impuls. sa to osoby glownie starsze i chyba wlasnie z orzeczeniem. praca jest dosyc prosta, siedzenie po kilka godzin na portierni i czasami obchod po bloku.