Wpis z mikrobloga

• 426
Autostrada #a4, jadę 140 na godzinę, wymijam kolumnę tirów, z tyłu podjeżdża mi pod sam zderzak seba lvl 20, blachy dsw, #borynatuning i ciśnie mi długimi. Za coś takiego powinni zabierać prawo jazdy....
  • 123
  • Odpowiedz
  • 8
@krave nie przejmuj się jadem. Niektóre wykopki to takie #!$%@? że chcieliby karę śmierci jak lewym pasem nie jedziesz przynajmniej 200 km/h
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@sepakasene nie chcę robić takich rzeczy, na uj mojej rodzinie filmik z głupim Sebą jak trafię do piachu.
Tylko się wkurzam na bezmyślne narażanie mojego życia, wyzalilam się na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
  • Odpowiedz

@rasjanek20: no pewnie, powinna zwolnić o 50 km/h i wciskać się między tira, bo jaśnie Pan w jakimś szrocie musi #!$%@?ć po zapchanej autami autostradzie ( )
  • Odpowiedz
@eXcore: ej, ale Ty tak na powaznie, czy sobie jednak jaja robisz?
ten przepis wtedy jest zlamany, jezeli osoba A wymusza poprzez zmiane pasa na kims zmniejszenie predkosci, ob inaczej bylby wypadek spowodowany bezposrednio ta zmiana.
Tutaj mamy sytuacje, ze ktos juz zmienil przepisowo, a gosc zapierdzielal ponad limity i dojechal do kogos, kto jechal wolniej.
Dokonales nadinterpretacji.
Zgodnie z Twoimi wyjasnieniami kazdy lamie ten przepis, jezeli ktos za nim jedzie
  • Odpowiedz
@krave: Powinnaś się przyzwyczaić do takich sytuacji, ja zwykle zapominam o takich kierowcach kilkanaście sekund po ich manewrze. Szkoda Twojego zdrowia, bo to nie pierwszy i nie ostatni taki pistolet. Znam tę trasę i wiem jak jest.

Jeżeli natomiast nie potrafisz przejść do porządku dziennego po takim numerze, zaopatrz się w kamerę skierowaną na tył samochodu i nie wahaj się przesyłać co ciekawsze materiały na bagiety. Pozdrawiam i szerokości :)
  • Odpowiedz
  • 1
@krave dzisiaj na ekspresowej miałem podobnie. Jadę 120, wyprzedzam sobie kolumnę 4 aut i już w lusterku widzę jakiś Seba w BMW jedzie dobre 160 i miga tymi długimi. Dopóki nie pojawił się za nim jeszcze ktoś kto chciał wyprzedzić to zrobiłem coś czego nigdy nie robiłem mianowicie zablokowałem mu ten lewy pas na chwilkę (nie stwarzalem zagrożenia hamując). Nie jestem i nie byłem okupantem lewego pasa ani szeryfem, ale waćpan myśli,
  • Odpowiedz
@krave: to ja bylem tym "sebixem". Mam troche wincyj niz 20 lat ale to milo z twojej strony, ze mnie tak odmlodzilas. Musze jednak wyznac prawde; bardzo sie spieszylem bo

• Odpowiedz
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII na tym odcinku obowiązuje 110, brak pasa awaryjnego.

Mało kto tam jedzie więcej niż 120

@krave: Albo jestem mało kto albo mamy inne spostrzeżenia. Tak się składa, że rodzinę mam na Dolnym i często tą trasa jeżdzę. 140 tam to normalna prędkość dla lepszych samochodów. Co do siedzenia na tyłku zgadzam sie.
  • Odpowiedz
@rasjanek20 @krave: > nie nadużywam lewego pasa, używam go tylko do wyprzedzania. Nie będę się ładować między tiry bo książę jedzie 5 na godzinę szybciej, wyprzedzę to zjadę.

Co ty pierdzielisz o nadużywaniu pasa? Jadąc 140, nie może nadużywać pasa, ponieważ jedzie maksymalną dozwoloną prędkością.

Mój kolega ( ͡° ͜ʖ ͡°) śmiga czasem szybciej, 140+ często zdarza się hamować jak ktoś na lewym wyprzedza. Mam mieć pretensje
  • Odpowiedz