Wpis z mikrobloga

Jeśli kiedykolwiek po tej pracy nad sobą, na siłowniach, kursach, szkoleniach, po tych przeżytych feelsach i zawodach (samotna studniówka, wszystkie #!$%@? sylwestry i wiele więcej), po tylu wyrzeczeniach, po tej harowce na tych #!$%@? studiach, po odwiedzeniu x-krajow, po zarobieniu y-pieniedzy, po znalezieniu szczęścia w sobie i zainteresowaniach odezwie się do mnie bezczelnie z dnia na dzień jakaś księżniczka zbliżającą się do 30 czy to z liceum czy innych szkół, czy poznanych kiedyś tam, czy z facebooka czy innych chatow to jedynie do czego będę chciał doprowadzić i jej pozwolić jako rasowej księżniczce to wypolerować moje BERŁO.

#stulejacontent #przegryw #tfwnogf
  • 9
@Volt224: To nie są marzenia wbrew pozorom. Pisze to tutaj by się tego trzymac, w razie gdyby taka sytuacja nastąpiła. A to co pisałeś pamiętam, nawet robiłem screena wpisu twojego autorstwa, którego wklejalem do innych tematów w których się uzalales. Bez urazy ( ͡° ͜ʖ ͡°) W #!$%@? dużo przeszedłeś, pamiętam że pisałem w twoim wpisie że twoja dziewczyna po takich przejściach cię nie rzuci. Stało się