Wpis z mikrobloga

@ColdMary6100: jak to nie, przejdź się pod asp we wrocławiu :) taki żart. a swoją drogą, widziałaś obecne wystawy obrazów i "malarstwa" 95% to właśnie taka obstrukcja "malarska" rozpieszczonych ludzików w wielkich grubych wełnianych szalikach i traperach w porze letniej. Ale to może taka #niepopularnaopinia no cóż gówno tylko dlatego że wysrał je ktoś wpływowy/znany w swoim półświatku, dalej pozostanie gównem, bez znaczenia jak bardzo będziemy je głaskać, nieprawdaż...
@tomjar: byłam na 3 wystawach Beksińskiego, w Suwałkach, w Sanoku oraz w NCK, nigdy nie spotkałam

rozpieszczonych ludzików w wielkich grubych wełnianych szalikach i traperach w porze letniej.

no cóż gówno tylko dlatego że wysrał je ktoś wpływowy/znany w swoim półświatku, dalej pozostanie gównem, bez znaczenia jak bardzo będziemy je głaskać, nieprawdaż..

masz prawo do własnego zdania, ja mam prawo mieć twoje zdanie w dupie. i tyle, nawet nie chce mi
@ColdMary6100: Gdyby jakiś random wysrał coś takiego w domu i pokazał komukolwiek to nikt by tego nie nazwał sztuką, ot kawałek papieru(?) ale jest nazwisko 'Beksiński' to od razu wszyscy się muszą spuszczać jakie to dzieło sztuki xd
@FishyGuy: @ColdMary6100: @Andr3v: @Pszesmiewca: @Kwagga: Tu nie chodzi o to czy ten obraz jest dobry czy nie. Tu chodzi o autora. Zdzisław zajmował się nie tylko malarstwem, ale i fotografią, rzeźbą czy grafiką komputerową.

Jego fotografie odnosiły międzynarodowy sukces. Kiedy zajął się rysunkiem i malarstwem, tworzył dzieła abstrakcyjne, surrealistyczne, pełne erotyki i sadyzmu. Jego dzieła w PRL nie mogły być publicznie wystawiane. Były za to w późniejszym
To jest ładny obraz. Dla porównania z tą "sztuką" tylko dla "WYKSZTAŁCONYCH I OŚWIECONYCH LUDZI"

@Kopamatakawapl: jest bardzo ladny, ale niestety jest tez bardzo prosty, wrecz banalny. takich obrazow sa dziesiatki tysiecy. w kazdym sklepie z obrazami znajdziesz cos takiego do kupienia za 500zl.
@ColdMary6100: piękny obraz, naprawdę. beksiński ukazał tutaj podział życia przeciętnego mirka wykopka w internecie. 3 ćwiartki są w miarę sobie równe, pomimo postrzępień widać w nich ład. to facebook, google i youtube. czyli typowe normictwo. za to ćwiartka nr 4 czyli PRAWA DOLNA ukazuje stronę wykop.pl . całkowity nieład i chaos, obrzydliwy ciemny kolor pokazuje zmiany jakie zachodzą w mózgu mirka od czytania mikrobloga. dodatkowo jako jedyny fragment obrazu, wykop.pl zajmuje