Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Siemanko sportowe świry!

Mam 186 cm wzrostu i ważę ok. 65kg, jestem płci męskiej. Od zawsze byłem taki chudy, ale często wmawiałem sobie, że za szybka przemiana materii, dużo jem i nie tyję, genetics itp. Czas z tym skończyć, bo wiem, że to przede wszystkim wina zbyt małych śniadań, jedzenia na doskok, zapychania się maksymalnie jednym posiłkiem i potem stagnacja do kolacji, która jest mała, bo np. nie chce mi się robić czegoś większego. Lenistwo, brak systematyczności w posiłkach, zero kontroli kaloryczności i wartości odżywczych posiłków. Czy macie jakieś gotowe propozycje posiłków na masę, plany dietetyczne, przepisy na jakieś dania? Na razie nie planuję inwestować w gainery, czy odżywki białkowe. Zależy mi przede wszystkim na śniadaniach i posiłkach typowo do pracy/na uczelnię, bo obiad zawsze jakiś mam ogarnięty, to mój najważniejszy posiłek dnia, więc z tym nie ma problemu. Ciężko mi się przemóc do tych serków wiejskich, twarogów, bo są jałowe. Jak je urozmaicić? Może ktoś z Was też był kiedyś patykiem, ale przytył mocno? Moim celem jest takie 80kg, może nawet 85kg. Wiem, że do tego długa droga, ale jestem zdeterminowany żeby osiągnąć ten sukces. Od jakiegoś czasu chodzę na siłownię, bo chciałem, żeby dodatkowy wysiłek fizyczny wzmożył mój apetyt, zawsze to jakiś początek. Pomożecie?

#mirkokoksy #dieta #silownia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Siemanko sportowe świry!

Mam 186...

źródło: comment_aeAuJUGy7UxiitYEpQ9cyH9rG9Csu7Fc.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach