Aktywne Wpisy
lologik +66
#ciekawostki
Tajemnicza linia łączy ze sobą 7 sanktuariów związanych z archaniołem Michałem i sięga od Irlandii aż do Izraela. Legenda głosi, że to ślad po uderzeniu miecza Michała Archanioła, który strącił szatana do piekła. Co ciekawe, w dniu przesilenia letniego dochodzi do ciekawego zjawiska. Warto dodać, że trzy najważniejsze świątynie, w których wierni oddają cześć Michałowi Archaniołowi - Mont Saint Michel we Francji, Sacra di San Michele w Dolinie Susa i sanktuarium
Tajemnicza linia łączy ze sobą 7 sanktuariów związanych z archaniołem Michałem i sięga od Irlandii aż do Izraela. Legenda głosi, że to ślad po uderzeniu miecza Michała Archanioła, który strącił szatana do piekła. Co ciekawe, w dniu przesilenia letniego dochodzi do ciekawego zjawiska. Warto dodać, że trzy najważniejsze świątynie, w których wierni oddają cześć Michałowi Archaniołowi - Mont Saint Michel we Francji, Sacra di San Michele w Dolinie Susa i sanktuarium
waybach +240
O #!$%@? chodzi z tymi ciuchami, obrzydliwe to jest. Zakładają na siebie jakieś powyciągane szerokie ubrańska i wyglądają jak kloc. Zabraniam tej mody, macie wszyscy chodzić w skinny jeans.
#modameska #modadamska #gownowpis #logikarozowychpaskow
#modameska #modadamska #gownowpis #logikarozowychpaskow
@ryhu: @suckmyduck: sa rozne formy omega 3, w oleju lnianym, chia seeds jest postac ALA, ktorea jedynie w ok3-4% przeszktalca sie w DHA, a to tej drugiej formy glownie potrzebujemy