Aktywne Wpisy
Czupakabra82 +153
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
36873 +381
Podajcie mi profile do instagrama #frajerzyzmlm których obserwujecie, zbiorę ich w jednego docsa i za pół roku sprawdzimy, którzy wciąż działają oraz ilu jest obecnych na dlugi.info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
Poza tym gość totalnie wyprzedzał bez spojrzenia czy coś leci z naprzeciwka czy nie, jadąc za nim sam uciekałem na pobocze, tak blisko było do czołówki (w sensie jego z kimś z naprzeciwka).
Zadzwoniłem na 112. Pani na 112 bardzo podziękowała za zgłoszenie. Po 15 km go pojawił się radiowóz i go zatrzymali.
Nie mam pewności czy był pijany czy nie, ale po takich akcjach wydaje mi się, że tak.
Piszę to, bo nie wiem... dziwnie się czuję po tej akcji.
#oswiadczenie #warszawa #lublin #drogi #motoryzacja
Pierwszy raz dzwoniłem w takiej sprawie, no dziwnie się czuję po prostu, szczególnie jeśli okazał się być trzeźwym
No i zwróciłem uwagę na to, że po pierwsze ludzie w tym wieku zazwyczaj są rozsądni i nie walą na czołówkę z kim innym podczas wyprzedzania (zdarzyło się kilkukrotnie), a dwa to jechał sam. Pewnie gdyby jechał z rodziną to ktoś by go powstrzymał przed jazdą (mam nadzieję).
Myślałem, że to będzie skomplikowane a poproszono mnie tylko o imię i nazwisko i bardzo podziękowano, mówiąc, że rzadko się zdarzają takie zgłoszenia i oby częściej
https://pl.wikipedia.org/wiki/Stan_wy%C5%BCszej_konieczno%C5%9Bci
@kiedys-bylem-mlodszy: Bo sumienie Cię gryzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chlodneopowiesci #pochujtopisze #a-------------------a
Pierwszy raz zadzwoniłem na policję w Pułtusku. Drugi raz kawałek dalej. 3ci raz w Serocku. Dopiero w Legionowie policjant postanowił zostać ze mną na linii, pytał się gdzie on jedzie i go zatrzymali. Na środku ulicy, typek ledwo w aucie siedział,