Wpis z mikrobloga

Z cyklu: "Na wykopie nie ma mizoandrii".

Pamiętajcie drogie dzieci, p-----c ze strony kobiet wobec mężczyzn nie istnieje, a jak już się jakiś przypadek zdarzy, to jest to zawsze wina mężczyzny. XDDDDDD

Przecież kobiety to takie święte anioły, które nikogo w życiu by nie skrzywdziły.

A to, że dostałem raz liścia za nic, od jakiejś n-------j lambadziary na imprezie, to mi się uroiło, bo przecież takie sytuacje nie istnieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#shitwykopsays #rakcontent #stulejacontent #logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi
T.....5 - Z cyklu: "Na wykopie nie ma mizoandrii". 

Pamiętajcie drogie dzieci, p--...

źródło: comment_mYtPfbj2OSuqhuGQ5gvHnl70kgqrpYIO.jpg

Pobierz
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tical25: No nieee wcale to wszystko co piszesz nie jest złośliwe i na początku wcale nie było za plecami dopóki pewna różowa nie zawołała osobę, którą atakujesz ;)

Nie wypowiesz się o głównym temacie, ponieważ musiałabyś skarcić ulubionego białorycerza, albo się znim zgodzic i potwierdzić jego kłamstwa, jasno pokazując swoja ukrywaną nienawiść.

@Tical25: Ja już podałam powód nie rozpisywania się o głównym temacie, ale przecież jesteś alfą i
  • Odpowiedz
No nieee wcale to wszystko co piszesz nie jest złośliwe i na początku wcale nie było za plecami dopóki pewna różowa nie zawołała osobę, którą atakujesz ;)

@Yssuna: żeby to można było nazwać obmawianiem, to musiałoby być jeszcze FAŁSZYWE, a nie było.

Tobie radzę popracować
  • Odpowiedz
@MINDGAME: Na każdą i każdego jest sposób.

No dobra, facet, który jest ewidentnie silniejszy od Ciebie, albo grupka patoli może wymagać od Ciebie jednak użycia rąk do samoobrony.

Ale mówię tutaj już o konieczności i jednak jako
  • Odpowiedz
Ale nie widzę powodu nawet logicznego by wspierać czy zgadzać się z ogólnie przyjętym nawet "heheszkowym" poglądem, że kobiety to worki na nasienie oraz mogą być gnojone, bo czemu nie.

@TaoHosts: o czym ty bredzisz? Czy to, że nie zgadzasz się z takim poglądem, oznacza, że musisz szkalować mężczyzn?

Nie potrafisz być normalny, tylko musisz pchać się w drugą
  • Odpowiedz
@Tical25: Dobrze, że poruszyłeś ten temat.
Niewątpliwie mizoginia na wykopie jest, ale pamiętajmy że 85% wykopu (więcej, ale przybliżyłem) to mężczyźni, więc siłą rzeczy mizoginia będzie częściej się pojawiała i będzie bardziej widoczna.

Przykładowo co raz to widzę jak @IspitOnYourGrave wytyka akty mizoginistyczne frustratów, czy komentuje we wpisach dotyczących tego i nic przeciwko temu nie mam. Wiadomo - chamstwo trzeba piętnować i nikt nie neguje faktu istnienia mizoginii.
Dlatego poruszenie
  • Odpowiedz
Nie jestem ani mizoginem, ani mizoandrem(?), ani seksistą, ale gdybym w niektórych wpisach wygłosił co myślę, zostałbym jednym z tych trzech terminów okraszony. Do tego to doprowadziło i temu się sprzeciwiam - s----------u.

@mafiozorek

Coraz częściej na wypoku procedura zostawania mizoginem wygląda tak:
  • Odpowiedz
czyli zachowałeś sie jak człowiek a nie jak dzicz, tak jak proponuje tutaj @Tical25

@duskhorizon: definicją człowieka nie jest to, czy uderzy napastnika, czy nie.

Ja po prostu mam swój kodeks honorowy, który wyklucza jakikolwiek brak reakcji na bicie mnie
  • Odpowiedz
Coraz częściej na wypoku procedura zostawania mizoginem wygląda tak:

- różowa pisze głupotę

- ty nazywasz rzeczy po imieniu i piszesz, że napisała głupotę

-
  • Odpowiedz
To dlaczego mnie nazywasz mizoandrem skoro nic nie pisalam zlego o facetach?

@guuaradia: jak to nie? Przecież bezpodstawnie zarzuciłaś mi molestowanie kobiet, pisząc:

Może wsadzales rece tam gdzie nie trzeba
  • Odpowiedz
: już pisał @TaoHosts jak się zachowuje człowiek w takim przypadku.

@duskhorizon: rozumiem, że kobieta nie jest dla ciebie i dla niego człowiekiem, skoro kobietom proponujecie inne rozwiązania.

I nie pisz, że nie, bo chyba nie powiesz, że przeciętna zaatakowana kobieta ma obezwładnić napastnika
  • Odpowiedz
Czyli moge uznac, ze Ty jestes mizoginem skoro ciagle wypowiadasz sie krytycznie wobec kobiet idac tym tokiem rozumowania

@guuaradia: mogłabyś tak uznać, gdybym pisał źle o wszystkich kobietach, albo zmyślał na jakąś głupoty tylko dlatego, że jest kobietą. Nigdy jednak czegoś takiego nie robiłem.

Ludzie wyksztalceni, kulturalni nie uzywaja
  • Odpowiedz
@Tical25: Błąd w rozumowaniu - Twój prosty mózg , na dodatek zamroczony nienawiścią do kobiet, które mają cię za nic. (co najwyżej można lepe sprzedać) rozpatruje wszystko w kategoriach płci. Ja rozpatruje w kategoriach 'słabszy przeciwnik' tak samo bym się zachował wobec nastolatka, kobiety, ciebie etc.

Mnie rodzice wychowywali, że słabszych się nie bije, co najwyżej pacyfikuje.
  • Odpowiedz