Wpis z mikrobloga

- Janusz pacz no kaczka leci.

Leśnicy znaleźli rannego orła bielika, po przewiezieniu do lecznicy okazało się że zwierzę jest naszpikowane śrutem. To dokładnie ten sam rodzaj śrutu jakim myśliwi strzelają do lisów czy kaczek.

Śruciny jak widać na zdjeciu utkwiły w wielu miejscach, niewiadomo czy da się je usunąć.
#myslistwo #ptaki #zwierzaczki #patologiazewsi
BojWhucie - - Janusz pacz no kaczka leci.
 Leśnicy znaleźli rannego orła bielika, po ...

źródło: comment_vA8Jy4R4RR7HsRDTHO2B8D6nvLbRVMzL.jpg

Pobierz
  • 135
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gimbazjon303: ty lepiej patrz, gdzie przecinki stawiasz, panie mądralo. Poza tym, to nie jest dyskusja. Nie wymieniamy się argumentami. Przecież wiadomo, po co tu wszyscy siedzimy. BO KAŻDY POLAK MA RACJĘ I JEST SPECJALISTOM OD WSZYSTKIEGO JANUSZ ROZUMISZ. Ja się tam dobrze bawię, wymieniając się z tobą złośliwościami. To co, pomóc ci?
  • Odpowiedz
@radzio541: ja mam dobrego psychiatrę. Można by nafaszerować prochami myśliwych, założyć im poroża i puścić do lasu. Albo puścić ich na jelonka z gołymi rękoma. Nagrywać to i sprzedawać Sorosowi. Będzie śmiech i kupa kasy.
  • Odpowiedz
@noitakto: Argument na poziomie a u was murzynów biją xDD

Człowieku ludzie ci udowodnili, że wątpliwe jest to, żeby myśliwi postrzelili tego ptaka.
Udowodnili, że zakazywanie polowań jest złe, bo potem jeden gatunek jest wszędzie.
Odpuść ziomek i sie pogódź z tym, że myśliwi wykonują dobrą i potrzebną robote.
  • Odpowiedz