Wpis z mikrobloga

- Janusz pacz no kaczka leci.

Leśnicy znaleźli rannego orła bielika, po przewiezieniu do lecznicy okazało się że zwierzę jest naszpikowane śrutem. To dokładnie ten sam rodzaj śrutu jakim myśliwi strzelają do lisów czy kaczek.

Śruciny jak widać na zdjeciu utkwiły w wielu miejscach, niewiadomo czy da się je usunąć.
#myslistwo #ptaki #zwierzaczki #patologiazewsi
BojWhucie - - Janusz pacz no kaczka leci.
 Leśnicy znaleźli rannego orła bielika, po ...

źródło: comment_vA8Jy4R4RR7HsRDTHO2B8D6nvLbRVMzL.jpg

Pobierz
  • 135
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GraveDigger: niekoniecznie. cztery sruciny, mocno rozrzucone - rownie dobrze mogl oberwac srucinami z czesciowo celnego / niecelnego strzalu, samemu nie bedac celem. Srut ze strzelby niesie o wiele dalej niz sadzisz, tyle ze niecelnie w porownaniu do takiego np sztucera. Mozliwe ze oryginalny cel oberwal 99% srucin, a pare polecialo dalej i stworzylo problem. A mysliwy mogl nawet nie wiedziec ze pareset metrow dalej za krzakiem ma orla na linii
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: "wąsaty, pijany, gruby janusz z dubeltówką, z której cudem jeszcze się nie zabił gramoląc się na ambonę" to stan umysłu, a nie płeć z dodatkami. Strzelasz do zwierząt dla przyjemności? Jesteś januszkiem. Niezależnie od płci. Przykro mi grubasku.
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: złe porównanie. Pisałem o strzelaniu do zwierząt dla przyjemności. Musiałabyś znaleźć inne porównanie. A w internecie to każdy może mieć 18.5, biegać runmageddony, i machać szablą. :)
  • Odpowiedz
@noitakto chodzi o wrzucanie ludzi do jednego wora więc porównanie prawidłowe :) nie muszę Ci udowadniać ze jestem szczupła ale tym grubaskiem mnie oczarowales Misiaczku :**** ♡♡♡
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: Polecałbym nie tłumaczyć się przed idiotami, którzy szukają zaczepki a nie dyskusji

@noitakto: Zabijanie zwierząt, bo smakuje nam mięso, bez którego doskonale możemy się obejść, to zabijanie zwierząt dla przyjemności. Czy mam przyjemność rozmawiać z prawilnym weganem, czy z kolejnym j-----m hipokrytą? Większość ludzkości zabija inne zwerzęta dla przyjemności. Nie rozumiem czemu się napinać o myślistwo czy wędkarstwo. To nazywa się syndrom Bambiego btw
johny-kalesonny - @dorotka-wu: Polecałbym nie tłumaczyć się przed idiotami, którzy sz...

źródło: comment_HmNJkVVugYJZU7y8B6fFneM72tKs6hHL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz