Aktywne Wpisy
tempyluj +183
Ktoś wystawił mieszkanie w stanie deweloperskim z 2012 roku. Trzymał 13 lat płacąc za nie 100 zł miesięcznie bo bezczynszowe.
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Molek83 +570
Tu moje pytanie - czy dalej pozostawać przy sl zgodnie z dewizą "ty #!$%@? dokładaj 2,5kg aż umrzesz" (tak, wiem o deloadach i dropach do 3x5 etc)
Tylko, że psychicznie zaczynam wymiękać. Rzadko zamykam się poniżej 2h na trening (siady zajmują mi w #!$%@? czasu) i sam trening stał się strasznie monotonny - nie daje mi to już takiej frajdy (szczególnie przez siady).
Powinienem to olać i dalej dokładać? Myślałem o zmianie w samych siadach i martwym na madcowa albo texas method żeby znowu chodzić na treningi bez przymuszania się.
#mikrokoksy gib a tip ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na szczeście po długich bojach udało mi się zrobić progres i teraz płaska idzie 80kg.
Edit: no i ładne wyniki w siadzie i martwym, gratuluję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@masz_ty_rozum_i_godnosc myślałem o przejściu na hantle i robieniu czegoś w stylu 5x8
za to przysiad przy 4s x5powt stanął jakoś przy 85 - jakaś #!$%@? bariera mimo, że cisnę go 2-3 razy w tygodniu.. aktualnie zmieniłem trochę przysiady - robię 3 serie po 7 powtórzeń (w tym tyg. stały ciężar 70kg), a 4 ostatnia seria robię 3
@kubusxd: power, hypertrophy, upper, lower