Aktywne Wpisy
dexter-morgan +66
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#csgo
@viejra: What? Przecież to tak nie działa, że skoro zrobił 37 fragów z drużyną X, to to potwierdza, że zawsze i na pewno będzie robił 37 z drużyną Y...
Każdy wie, że Niko się wyróżnia w Mousesports, tam często gra jest ułożona pod niego, nic nowego i niezwykłego w tym meczu nie było. Normalny mecz
Komentarz usunięty przez autora
@p4key: Pamiętaj, że dostali też jakąś kwotę od North za Aizy'ego, więc nawet jeśli rzeczywiście zapłacili za Niko 500k, to nie są równo -500k w związku z tymi zmianami. Może Aizy kosztował z 300k, więc są tylko 200k na minusie...
@amn1337: Karrigan twierdzi,
@viejra: A ile? Masz jakieś dane czy tak tylko rzucasz "XD" z d--y, jak to zwykła robić większość na wykopie?
Aizy był obok Raina najważniejszym graczem Faze, a na wykupienie Raina nie było stać Fnatic pół roku temu (gdy Faze i Rain byli gorsi niż teraz). Ponad rok temu Faze zapłaciło Ocelotowi 700 tysięcy za skład G2, ponad rok temu, czyli wtedy, gdy skład
@viejra: ;D
Czekaj, czekaj... Ty uważasz, że FC Copenhagen ma mniej pieniędzy niż Faze? :D
@ju_q: a Ty uważasz, że FC Copenhagen cały klubowy budżet przydzieliło sekcji e-sportowej? Ludzie jarali się 150 tys. € za Screama, więc info o 200-300k na pewno by nie przeszło bez echa.
@CeZ_: Kiedy? Wtedy, kiedy 3 tysiące dolarów miesięcznie było wysoką pensją?
Poza tym - jeśli nikt z North/Faze nie poszedł paplać Dekayowi ceny za Aizy'ego - to jak miało nie przejść bez echa? Kto i skąd miałby się dowiedzieć?
@CeZ_:
@CeZ_: Tak. Faze wykupuje graczy za 700k i umieszcza w kontraktach, że mogą odejść do innej drużyny, kiedy tylko chcą.
A nie, to tylko dziewiętnastoletni Aizy był mistrzem negocjacji kontraktowych i tylko on mógł, bo wiadomo, że np. Rain nie miał możliwości przejścia do Fnatic
@CeZ_: No ba. Przecież to właśnie robię. Cytat:
Może. MOŻE. Może. Może. "Może" nie oznacza "na pewno" czy "tak było". Czy Wy nie możecie przeczytać ze zrozumieniem jednego zdania, zanim zaczniecie mieć jakieś pretensje i pisać te
@ju_q: gdzie napisałem "XD"? Ty natomiast więcej pisz " :D ".
Jeżeli w planach mieli już zakontraktowanie nowego gracza, a inny np. miał 2 lata kontraktu na 20 tys. €/miesiac to lepiej rozwiazać kontrakt za porozumieniem stron, niż mieć perspektywę wydania prawie pół miliona € pensji na zawodnika, który nie będzie grał