Wpis z mikrobloga

Widzę NIKO już w 1wszym meczu potwierdził, że warto było za niego 500k zielonych dać

@viejra: What? Przecież to tak nie działa, że skoro zrobił 37 fragów z drużyną X, to to potwierdza, że zawsze i na pewno będzie robił 37 z drużyną Y...
Każdy wie, że Niko się wyróżnia w Mousesports, tam często gra jest ułożona pod niego, nic nowego i niezwykłego w tym meczu nie było. Normalny mecz
  • Odpowiedz
@ju_q Niko już od dłuższego czasu się wyróżnia, indywidualnie daje rade, chociaż tak jak wspomniałas, w myszach wszystko jest ustawione pod niego. Ja osobiście uważam, że będzie to dobry transfer Faze, ale Niko już nie będzie klikal tyłu fragow ze względu na całkowicie inne środowisko. No chyba, że Faze też ustawi grę pod niego.
  • Odpowiedz
ciekawe czy transfer się zwróci

@p4key: Pamiętaj, że dostali też jakąś kwotę od North za Aizy'ego, więc nawet jeśli rzeczywiście zapłacili za Niko 500k, to nie są równo -500k w związku z tymi zmianami. Może Aizy kosztował z 300k, więc są tylko 200k na minusie...

Niko już nie będzie klikal tyłu fragow ze względu na całkowicie inne środowisko. No chyba, że Faze też ustawi grę pod niego.

@amn1337: Karrigan twierdzi,
  • Odpowiedz
@ju_q o nie zwróciłem uwagi na ten wywiad. Jeśli faktycznie rain z Niko dobrze się zgrają + będą w zadowalającej formie to mogą nalrswd w osiągnąć w miarę ciekawe wyniki, nie obstzwialbym ich na top3, ale powalczyć o top5 może będą w stanie. Ciekawi mnie też NiP, czy jeszcze będą w stanie coś z siebie wykrzesac, czy może dojdzie do zmian po DH, jeśli ten turniej też okaże się klapą w
  • Odpowiedz
aizy 300k? XD prosze CIe :D

@viejra: A ile? Masz jakieś dane czy tak tylko rzucasz "XD" z d--y, jak to zwykła robić większość na wykopie?
Aizy był obok Raina najważniejszym graczem Faze, a na wykupienie Raina nie było stać Fnatic pół roku temu (gdy Faze i Rain byli gorsi niż teraz). Ponad rok temu Faze zapłaciło Ocelotowi 700 tysięcy za skład G2, ponad rok temu, czyli wtedy, gdy skład
  • Odpowiedz
@ju_q: widze próbujesz pokazać jakiś rodzaj wiedzy tylko nie wiem jakiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jedyne czemu to dlatego, że North to nie multimilionerskie Faze
  • Odpowiedz
@ju_q Zgodzę się z tym vp wanna be, ale też uważam, że ich czwórka obecnie odstaje skillowo od reszty sceny, może nie jest to ogromna różnica, ale nie mają w swoich szeregach kogoś takiego, jak wspomniane VP Snaxa. F0rest I Krzysiek są jeszcze w stanie "odpalić" ale ich lata w mojej opinii powoli przemijają. Jedynym wyjściem dla nich jest znaleźć kogoś, pod kogo będą w stanie ułożyć swoją grę, wykorzystać swoje
  • Odpowiedz
Ty uważasz, że FC Copenhagen ma mniej pieniędzy niż Faze? :D

@ju_q: a Ty uważasz, że FC Copenhagen cały klubowy budżet przydzieliło sekcji e-sportowej? Ludzie jarali się 150 tys. € za Screama, więc info o 200-300k na pewno by nie przeszło bez echa.
  • Odpowiedz
Ludzie jarali się 150 tys. € za Screama, więc info o 200-300k na pewno by nie przeszło bez echa.

@CeZ_: Kiedy? Wtedy, kiedy 3 tysiące dolarów miesięcznie było wysoką pensją?
Poza tym - jeśli nikt z North/Faze nie poszedł paplać Dekayowi ceny za Aizy'ego - to jak miało nie przejść bez echa? Kto i skąd miałby się dowiedzieć?

a Ty uważasz, że FC Copenhagen cały klubowy budżet przydzieliło sekcji e-sportowej?

@CeZ_:
  • Odpowiedz
@ju_q: równie dobrze mógł przejść za darmo, albo za dość niska kwotę odstępnego, która wynegocjował w kontrakcie na wypadek, gdyby mu się nie podobało w nowym otoczeniu.
  • Odpowiedz
równie dobrze mógł przejść za darmo, albo za dość niska kwotę odstępnego, która wynegocjował w kontrakcie na wypadek, gdyby mu się nie podobało w nowym otoczeniu.

@CeZ_: Tak. Faze wykupuje graczy za 700k i umieszcza w kontraktach, że mogą odejść do innej drużyny, kiedy tylko chcą.
A nie, to tylko dziewiętnastoletni Aizy był mistrzem negocjacji kontraktowych i tylko on mógł, bo wiadomo, że np. Rain nie miał możliwości przejścia do Fnatic
  • Odpowiedz
po prostu nie ma informacji i możesz sobie wymyślać kwoty w jakim przedziale chcesz,

@CeZ_: No ba. Przecież to właśnie robię. Cytat:

Może Aizy kosztował z 300k

Może. MOŻE. Może. Może. "Może" nie oznacza "na pewno" czy "tak było". Czy Wy nie możecie przeczytać ze zrozumieniem jednego zdania, zanim zaczniecie mieć jakieś pretensje i pisać te
  • Odpowiedz
pisać te swoje "XDDDDD"?

@ju_q: gdzie napisałem "XD"? Ty natomiast więcej pisz " :D ".

Jeżeli w planach mieli już zakontraktowanie nowego gracza, a inny np. miał 2 lata kontraktu na 20 tys. €/miesiac to lepiej rozwiazać kontrakt za porozumieniem stron, niż mieć perspektywę wydania prawie pół miliona € pensji na zawodnika, który nie będzie grał
  • Odpowiedz