Aktywne Wpisy

Pierwsza w życiu połączona #gastroskopia + #kolonoskopia odbyta. Jelita niby czyste (aż się zdziwiłem, bo ze względu na specyficzne objawy podejrzewałem u siebie jakiś uchyłek albo jelito drażliwe), natomiast na gastro w przełyku wyszły nadżerki LA A + opuszka z aftami pokrytymi włóknikiem i hematyną. Ktoś może wie, co się z tym robi?
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to

encore26 +159
źródło: temp_file6051695492494807901
Pobierz

1.Gothic
2.Gothic 2
3.Morrowind
4.Skyrim
5.baldurs gate
6.Dragon age
7.Wiedzmin 3
8.Torment
9.Gothic 3
10.Wiedzmin 2
Zawiodłem się na fallout.
#gry #rpg #wiedzmin #gothic #skyrim #fallout #morrowind #wiedzmin3 #torment #baldursgate
TOEE? Dla mnie to 'gra tysiąca pudeł' od ilości chybionych ciosów mojej drużyny. Nie mam pojęcia jak w to można grać a co dopiero na top listę dawać. Wyjaśnisz?
fallouty
baldury
gothici
vampire bloodlines
kotory
Might and magiki
Według mnie właśnie walka w tej grze jest rewelacyjna i całkiem nieźle oddaje zasady D&D 3.5, mojego ulubionego systemu zresztą. Bawiłem się świetnie przy każdym podejściu. Inną sprawą jest podejście do roleplayowego akcentu. Nie jest on zbyt silny jak np. w Falloucie lub Arcanum. Niestety brakuje również dobrego szlifu, jak w każdej grze Troiki zresztą.
Marzy mi się takie Arcanum, tylko
@korporacion: poważna lista XD
Komentarz usunięty przez moderatora