Aktywne Wpisy
Sekoju +553
Zgodnie z obietnicą po 5 latach wołam wszystkich plusujących ten wpis:
https://wykop.pl/wpis/36772847/kazdego-plusujacego-zawolam-dokladnie-za-5-lat-nap
Osobiście 5 lat temu pisałem, że dzisiaj będę miał kochającą dziewczynę oraz że będę kończył studia na politechnice. Studia na politechnice co prawda zacząłem - na kierunku mechanika i budowa maszyn, ale zrezygnowałem po 3 semestrach i aktualnie jestem na 5 semestrze finansów i rachunkowości na ekonomicznym, także tutaj niestety chybiłem z przewidywaniami. Nie pomyliłem się na szczęście co do
https://wykop.pl/wpis/36772847/kazdego-plusujacego-zawolam-dokladnie-za-5-lat-nap
Osobiście 5 lat temu pisałem, że dzisiaj będę miał kochającą dziewczynę oraz że będę kończył studia na politechnice. Studia na politechnice co prawda zacząłem - na kierunku mechanika i budowa maszyn, ale zrezygnowałem po 3 semestrach i aktualnie jestem na 5 semestrze finansów i rachunkowości na ekonomicznym, także tutaj niestety chybiłem z przewidywaniami. Nie pomyliłem się na szczęście co do
Raisei-chan +118
myślałam że nie umiem gotować, ale się odważyłam i zrobiłam makaron, wyszedł pyszny, staremu dałam spróbować też powiedział że przepyszne, jutro spróbuje czegoś trudniejszego
Podniecacie się tym, że wypisują do was stuleje i pałują do waszych pokażmord ale jak przychodzi stawić czoła hejterom to nagle mirko takie złe i niedobre. Jakbyście pustaki nie wiedziały, co tu się dzieje. Pasuje tu ten obrazek z wkładaniem kija w szprychy, ale nie chce mi się go przerabiać.
#takaprawda #logikarozowychpaskow #afera
I jaka kurde afera? Ktoś tu widział jakąś aferę? Wyluzujcie i żyjcie swoim życiem. Jak będzie chciała to wróci a jak nie to nie i też będzie ok.
A przepisy, kubki czy inne świnie najwyżej będę wrzucać ja (
@Invisible22: bolec jak mniemam? Chciała to usunęła, poprzedzając to jakimiś daremnymi wpisami o zgłaszaniu na policję xD I serio, jaka afera? Ślepy jesteś? Chcąc nie
No a co do afery to dla mnie dalej jej nie ma. Po prostu niektórym potrzebna jest maść i tyle. Albo może po prostu kilka lat więcej na zrozumienie i tyle. No offence. Nic osobistego. Takie mam po prostu zdanie.
lubiłam jej wpisy o gotowaniu, przetworach czy kubkach, ale jak przeczytałam jak to super siedzieć przed kompem w topie stringach i pończochach a nikt na mirko o tym nie wie to witki mi opadły...