Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +379
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Chodzi mi o to że idzie ominąć bullying (chyba tak to się zwie w szklole) tylko jeśli kozioł ofiarny będzie zmienny tzn. zawsze trzeba zwalić na kogoś winę - dorośli ludzie też tak niestety działają :/
@Hannahalla: odpowiedzi na to. Ja wiem, że byłem traktowany jako prymus klasy bo szkołą była na raczej niskim poziomie. Takie rzeczy da sie ocenić.
@El_Duderino: wiesz torturowanie kogoś też można nazwać znęcaniem się. Jak np "znęcanie się nad zwierzętami". Bullying jest tu bardziej precyzyjny i określa bycie s---------m dla kogoś słabszego. imho.
Komentarz usunięty przez autora
@PrytaFatalna: Wszystko jasne. Nagrywać nagrywać i jeszcze raz nagrywać, nawet w pracy można sobie odpalić dyktafon, niech nagrywa wszystko a potem zredaguj to z datami.
Komentarz usunięty przez autora