Hej Pany! Zbieramy z ziomkiem od jakiegoś czasu energy drinki do testu. Ale nie chcemy zrobić takiego testu jak na youtube wiszą, że ktoś porównuje dwa red bulle i jednego tigera. Podeszliśmy do sprawy troche bardziej ambitnie :D ( możliwe, że nawet przeginamy :D ) Chciałbym wam pokazać naszą kolekcję i zapytać czy to w ogole kogoś interesuje czy robimy to dla siebie i jeszcze zobaczy ten test najwyżej moja mama żeby nie było mi smutno :D Załączam foteczkę z naszą kolekcją :D
@HonneyBunny: hm, bedac upartym, w energetykach chodzi o cos innego niz smak, tylko trendy poszly w zupelnie inna strone. :P Teraz to ludzie pija jakby to byla herbata smakowa. :P
@HonneyBunny: to tyle tego jest? Myślałem, że ze 2-3... Możecie się teraz czuć jak Tomek Kopyra z blogu blog kopyra kom i zrobić wielki test kraftowych i koncernowych energetyków.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#testowanie #youtube
ftfy
https://www.guiltfree.pl/pl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Monster&submit_search=