Wpis z mikrobloga

@chuckd: można się #!$%@?ć online, z ai na kilku poziomach, masz kontrolę lotów ai która prowadzi nawet po wektorach, samoloty ai (do wyboru ile chcesz) które latają jak w vatsim itp. Jedynie czego mi brakuje to zaawansowanej mechaniki postrzałów, np oberwałeś w lotkę i awaryjnie siadasz, sz z ogniem na dupie lub rozwaloną hydrauliką (w trybie normalnym wszystkie te awarie występują, łącznie z połamaniem samolotu w powietrzu od przeciążenia lub np
@chuckd: Walka jest fajna, zwłaszcza na karabiny bo 90% to umiejętności pilotażu, wykorzystujesz przeciągnięcia itp manewry, np f19 #!$%@?ło do mnie z rakiet długo zanim je zobaczyłem) Taktyka to minąć się i wykorzystać zwrotność zero i #!$%@?ć w hehe chemtrails f19. Świetna sprawa na odstresowanie się od procedur i literatury ciężkiej lotniczej.
@starydobrySUQ: po takie emocje to ja odpalałem IL'a do tej pory, tam też można zaplanować przelot ai, żeby np sobie potrenować atak na bombowce ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jak to odpalić w x-plane?
@chuckd: zobacz sobie wahadłowiec albo lądowanie na lotniskowcu np. W menu wyboru lotniska po lewej stronie gdzie wybierasz pozycje samolotu na pasie jest menu special starts. Zajebisty jest jeszcze szybowiec zwłaszcza w LOWI (ustaw troche termiki w menu pogody)