Wpis z mikrobloga

@let_it_be: wiem! :D dlatego taki wybór na kadr :> ten film jest kadrobogaty :3 to był powód dla którego W KONCU sie udało go obejrzeć bo sie zbierałam i zbierałam ech. Trochę smuteczek, ze nie dotarłam do kina, chyba musze go sobie sprawić na jakims nośniku ;)
@kwiatencja: No kurdebele, jak w innym wpisie pod tym tagiem mówiłem o fabule, to się mnie czepiali, że tu chodzi o kadry. Jak tutaj oceniam kadr, że dla mnie ma depresyjny wydźwięk ze względu na dobór barw oraz ogólną pustkę, to mi jadą, że ALE ONI PODZIWIAJĄ WIDOK I TAK BYŁO W FILMIE WIĘC POZIOM DEPRESJI ZERO STULEJO.

Ehh, #logikarozowychpaskow, chyba lepiej nie wdawać się w dyskusje z kobietami, bo
@Jimmyjim: lol nie mogles od razu napisac ze przez bary i pustyke, takie trudne? w tym momnecie to zajechało #domyslsie i to ty wywaliłeś #logikaniebieskichpaskow, nie napisałm ze tak robią w filmie (chociaz faktycznie tak sie dzieje, ale widać że patrza na przestrzeń) równie dobrze mogłam napisac, ze patrzą nie podziwiają HURR DURR CZEPIALKA STULEJO NIE BEDZIESZ MI TU ROZOWEJ LOGIKI WYTYKAŁ SAM JĄ STUSUJĄC DURR (
@Jimmyjim: no i Ci zadałam konkretne pytanie, dodając że ja nie widze tu nic depresyjnego to Ty wyleciałeś z tekstem o ocenie kadru, ale nie to ja jestem kobietą i to ja się czepiam i wywalam jakims nielogicznym tekstem ehem :P
@Jimmyjim: ale mnie nie obchodzi, ze powiedziałeś mi że mam racje, bo mam to w tyłku, tylko nie lubie zarzucania mi jakiś logik kobiecych, kiedy nic takiego nie mialo miejsca ani podstaw. mam w dupie czy mam racje i czy za wszelką cene musze postawić na swoim ;p
@kwiatencja: No ale to co mam zrobić? xD Myślałem, że jak przyznam Ci rację, to wystarczy, a Ty dalej się niepotrzebnie złościsz.

Ato, że za wszelką cenę musisz postawić na swoim, to akurat prawda, bo przecież teraz to uskuteczniasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)