Aktywne Wpisy

WielkiNos +268

LajfIsBjutiful +280
Rynek pracy według wykopka xD
Więcej niż 5 tysięcy pracując w barze weekendami.
Ten bar to pewnie obok tej firmy co oferują pracę zdalną z angielskim B2, bez studiów i za klikanie w Excelu dają 10 tysięcy xD
#bekazwykopkow #praca #pracbaza
Więcej niż 5 tysięcy pracując w barze weekendami.
Ten bar to pewnie obok tej firmy co oferują pracę zdalną z angielskim B2, bez studiów i za klikanie w Excelu dają 10 tysięcy xD
#bekazwykopkow #praca #pracbaza

Deus Ex wszystkie części
Wiedźmin
Dragon Age pierwsza część
Fallout
Dishonored
Ogólnie najchętniej pograłbym w jakiegoś dobrego fabularnego fpsa (choć inne gatunki też przyjmę). Z góry mówię, że Bioshock mi się nie podoba, rozgrywka polegająca na chodzeniu i strzelaniu do tych samych przeciwników jest po prostu nużąca, tym bardziej, że grałem w Dooma i teraz taki schemat rozgrywki w innych grach wydaje mi się słabo zrobiony ( ͡° ʖ̯ ͡°). Stare klasyki pokroju Baldura ograne, a na tytuły nostalgiczne pokroju Pillars of eternity ochoty nie mam.
To jak mirki, pomożecie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #pcmasterrace
Lul.
@Napluli_mi_w_twarz: gram w jedynkę i póki co wygląda to tak. O planeta można wylądować, o jakiejś miejsce, o zasadzka gethów x4. Chociaż może to są misje poboczne i ja bez sensu tak latam. Tak czy siak jakoś ciężko mi się wkręcić.
@Jukebox: daruj sobie misje poboczne w jedynce. Zrób główny wątek i śmigaj do dwójki, tam jest dopiero ciekawie. A główny wątek jest najciekawszy w trójce.
Może Fallout:New vegas? Ciężko znaleźć coś z dobra fabułą i ciekawą walką bo pierwsze to