@roball: niektóre dziewczyny ładnie wyglądają z krótkimi włosami ale jak dla mnie tylko długie! Kobieta to ma być kobietą chyba że jest lesba to niech jest sobie nawet łysa
@cysterna: mój różowy ma długie. Może to i ładnie wygląda ale w życiu codziennym straszne wszędzie pełno kłaków. Nawet na mojej gąbce znajduje jej długie włosy. Najgorsza to jest chyba ściera od podłogi. Zmywam podłogę i potem się ciągnie taki kłak. Szczotka w odkurzaczu okręcona kłakami. Obrzydlistwo.
@cysterna: włosy każdemu wypadają bo umierają tak jak każda komórka, więc witaminy nie pomogą. A nie mówię o wypadaniu garściami tylko o gubieniu pojedynczych kłaków wszędzie, a że są długie to się bardziej w oczy rzucają.
@agaciksa: XD ale to nie jest normalne, że ,,wszędzie pełno kłaków, na gąbce, ściera od podłogi, ciagnie się kłak, szczotka w odkurzaczu okręcona kłakami". Mieszkałem jakiś czas w domu gdzie były 3 kobiety i takich problemów nigdy nie było :) @Wight: Co innego pojedyncze włosy a co innego to co napisałem wyżej :)
Kobiety z długimi włosami są piękne! Co prawda więcej na szampony schodzi, na podłodze niefajnie wyglądają jak się nie odkurzy, przy całowanu miziają albo do ust wchodzą i podczas seksów trzeba 2 gumki jedną na włosy ;d Na łyżeczke też się źle śpi bo do ust wchodzą. Sam jako #niebieskiepasek mam to wiem o czym mówię :D Mimo wszystko kobieta jest atrakcyjna bo jest kobieca i długie włosy powinna nosić
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo: -on dojeżdża rowerem do pracy, -ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
#ladnapani #dlugiewlosy #kucing #heheszki
@cysterna: mój różowy ma długie. Może to i ładnie wygląda ale w życiu codziennym straszne wszędzie pełno kłaków. Nawet na mojej gąbce znajduje jej długie włosy. Najgorsza to jest chyba ściera od podłogi. Zmywam podłogę i potem się ciągnie taki kłak. Szczotka w odkurzaczu okręcona kłakami. Obrzydlistwo.
Komentarz usunięty przez autora
@Wight: Co innego pojedyncze włosy a co innego to co napisałem wyżej :)