@yipawka: ostatnio mało co na krawężniku felgi nie rozwaliłem, bo myślałem, że karetka za mną, a to tylko ta z-----a reklama. Ktoś powinien zabronić używania takich dźwięków w radiu( ͡°ʖ̯͡°)
@kretyn: Ale wiesz, że ludzie słuchają radia też dla wiadomości i konkretnych audycji? A co do tego Roidmi 2s - wiesz, że większość samochodowych odtwarzaczy posiada takie bajery jak USB, AUX, Bluetooth czy nawet wbudowane już Spotify? ( ͡°͜ʖ͡°)
Zamiast wydania kasy na transmiter można dołożyć i kupić radio, które posiada dodatkowe wyjścia do połączenia ze smarthphonem.
@Sarpens: ...i ramkę, żeby jako tako wyglądało po wbudowaniu w kokpit....i adapter do przycisków na kierownicy żeby można było używać podstawowych funkcji bez odrywania rąk od kierownicy.
@yipawka: z telewizji pewnie zrezygnowałeś, jak większość młodego społeczeństwa - teraz pora na radio
@kretyn: nie wiem jak to jest, ale choćbym miał 10GB mptrójek to mnie wkurza ich powtarzalność, a w radiu jakoś to tak nie wkurza - no dobra, reklamy wkurzają. "Kiedy mamy ochotę na s--s, wychodzę na godzinę wysrać psa a potem mi się nie chce" itd.
@Sarpens: Mam mniejszy transmiter z wbudowanym aku. Wejście aux in w moim radiu samochodowym jest nieaktywne, wymiana odpada z przyczyn opisanych w poprzednim poście. Tani transmiter z allegro rozwiązał problem.
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
C--j ci w dupę, Heleno Mag B-20
#gownowpis #oswiadczenie #reklama
źródło: comment_mlj8XTVp3kj531FcpAd3JbM4lCGV5oD3.jpg
PobierzO k---a, Helena jest magiem na 20 poziomie?
Osobiście, jako fan Xiaomi, polecam Roidmi 2s (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_kd1bDoD6ntdDpkG6uzP5zwyqsF4SBePG.jpg
PobierzZamiast wydania kasy na transmiter można dołożyć i kupić radio, które posiada dodatkowe wyjścia do połączenia ze smarthphonem.
@Sarpens: ...i ramkę, żeby jako tako wyglądało po wbudowaniu w kokpit....i adapter do przycisków na kierownicy żeby można było używać podstawowych funkcji bez odrywania rąk od kierownicy.
@kretyn: nie wiem jak to jest, ale choćbym miał 10GB mptrójek to mnie wkurza ich powtarzalność, a w radiu jakoś to tak nie wkurza - no dobra, reklamy wkurzają. "Kiedy mamy ochotę na s--s, wychodzę na godzinę wysrać psa a potem mi się nie chce" itd.