Aktywne Wpisy
![Nie_fair](https://wykop.pl/cdn/c0834752/7f3b758ec25e37cfbd58db1bf1860c09caae5dfbc1b4208667a9676524aacee4,q60.jpg)
Nie_fair +17
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
![Irciu](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Irciu_8Av5IPeWSW,q60.jpg)
Irciu +8
Dlaczego tak mało Polaków inwestuje w sp500 i inne tego typu etfy (nasdaq, qdve, dow)? Pytam poważnie - ludzie się boją, jest jakiś haczyk? Przecież to w długim terminie prawie pewne pieniądze. Zwroty o wiele lepsze niż lokaty.
#gielda
#gielda
Dzisiaj wysłuchałam relacji z dyskoteki szkolnej od trzecioklasisty. Bardzo fajny, rozgarnięty i inteligentny chłopaczek, jak się okazało również - gentleman, poprosił każdą z koleżanek do tańca, żadna nie stała cały czas pod ścianą.
Jednak nic to nie dało, jego kolega był przebrany za piłkarza i to do niego wzdychały wszystkie koleżanki.
- Proszę pani! One wszystkie za nim latają! Jedna mu nawet powiedziała, że go kocha!
Młody do tej pory miał na to wywalone, ale chyba doszedł do momentu, w którym przestaje mieć. Kolegę miałam okazję poznać - głośny, niespecjalnie bystry, nawet nie za ładny dzieciak. Dlaczego 33 dziewczynki wybierają takich kolegów, zamiast takich jak mój uczeń?
#rozowepaski #niebieskiepaski #kasikuczymatematyki #cotedzieci i chyba trochę #zwiazki ;)
@lisku_chytrusku: smutne. I to już w tym wieku?
@kasiknocheinmal: lepsze to, niż kompletnie nic nie robić. Ale kolegów ma, co nie?
No ale niestety tak jest nawet w tym wieku. Sam pamiętam, że miałem w podbazie w klasie takiego "typowego sebę" (w sumie to był
Co nie zmienia faktu, że trochę to smutne, jeśli te dziewczynki takie zostaną ;)
@sombretoy: Polimeryzowałbym. Właśnie że lubią lepszych od siebie, żeby facetem sobie wypełnić własne braki. Jeżeli dziewczyna jest niska i słaba, to o tym wie i potrzebuje faceta, który jest wysoki i silny (żeby mógł sięgnąć jej słoik z półki i jeszcze go odkręcić). Ale jeżeli dziewczyna jest głupia, to o tym przecież nie wie, dlatego nie szuka mądrego.