Aktywne Wpisy
nonszalancki +288
szymekgoose +2241
Dwa dni temu przez mój błąd zostawiłem w pociągu laptop oraz plecak z różnymi fantami. Ze strony PKP - ogromny chaos informacyjny, brak konkretów, nikt nic nie wie. Finalna stacja to dla mnie drugi koniec Polski (Wrocław). Szybkie rozeznanie po tamtejszych znajomych i chrzestnych czy może ktoś odebrać bagaż - nikt nie ma czasu, problem nie do ogarnięcia.
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
#motoryzacja #samochody #alfaromeo #alfaholicy
Przyznaj się (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@szaremyszki nawet się nie zatrzymał, bo przecież to tylko pachołki rozdzielające jezdnię
Turbo diesel do tirów i traktorów!!!
Akurat 1.9 150 km to dobry wybor.
2.4 jest genialne.
@ZiumZium: Mia Bella dostała polakierowane na biało chromy, to boli bardziej, sam się nad nimi męczyłem :<
@AlexR: Te tiry to już normalnych kolein nie robią
@eXtermi14: rower się nie liczy
@companero: wolałbym 2.4 albo 2.2 niż to moje 1.9
@companero: to załóż LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@companero: no bo tam się nadaje - długie, jednostajne obciążenia czyli idealne warunki dla tych silników. W osobówkach niekoniecznie.
@companero: 1.9 słabe choć w swojej klasie dobre bo to i tak nie TDI,
@eXtermi14: Solaris nie miał modelu rover
@xetrov: na alfaholikach już kminą jak tam busso wsadzić ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale 3.2 v6 ma to samo z przodu, gorzej jak są wersję Ti. Rzadka wersja to 2.4 210 Q4 manual w Ti ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale zaraz znajdzie sie koneser wydawania kasy na paliwo w 10 letnim zajeżdżonym samochodzie xD
@ScaRRyMaN: fakt ( ͡° ͜ʖ ͡°)